Clickmed
programare rapida la medic

Ganglioni

Durere gat
Intrebare postata de Ankange cu 9 ani in urma

Buna seara,am 16 ani si de 2 saptamani am o problema. Am simtit prima oara la ceafa 2 ganglioni,dar au disparut dupa 1 zi. Am mai gasit unul in zona tonsilara (daca zic bine) si dupa 2 sapt tot nu dispare,desi nu se mareste ,nu doare si nu trece de 1 cm .Uneori imi mai da si dureri foarte usoare de masea dar de scurta durata. Astazi am mai gasit unul in zona superficial cervicala si m-am cam speriat pentru ca atunci cand am citit ca ganglionii mariti sunt un simptom de cancer. Tin sa mentionez ca acum 1 luna am avut sangerari nazale,dar acestea s-au oprit dupa 2 zile. Am facut analize de sange in octombrie si au iesit foarte bune si mi s-a spus ca sunt sanatoasa,dar acum ma cam sperie. Am mai patit asa doar cand am avut ac deschis si stiam de la ce este,asa ca nu am dat atentie. Poate fi cancer? La doctor ma pot duce abia marti.Multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ganglioni"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Constantin Rusu MDr. Constantin Rusu este un medic autorizat SFM (acum 9 ani)

Daca aveti o pisica prin preajma, s-ar putea ca ea sa detina cheia diagnosticului. Daca nu, tot cred ca ar trebui sa fiti investigata pentru toxoplasmoza.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Constantin Rusu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Constantin Rusu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.