Clickmed
programare rapida la medic

Dureri usoare Toracice. raspuns medic

Afectiuni respiratorii la copii
Intrebare postata de Kapitanu cu 9 ani in urma

Buna ziua am 15 ani, iar marti seara in jurul orei 19:00 am efectuat foarte mult sport fizic. De atunci am obosit foarte mult si a inceput sa ma doara usor in zona inghinala si burta. Miercuri a inceput usor, usor sa ma doara in torace si sa am o stare p***a, joi la fel. Astazi vineri de dimineata ma doare usor la nivelul toracelui si respir, uneori greu. Nu am alte afectiuni, poate uneori durere de burta. In rest nu tusesc, doar ca respir putin mai greu. Este o situatie, grava? sau din cauza efortului de marti ar trebuii sa ma recuperez?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri usoare Toracice."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Emil Otesteanu MDr. Emil Otesteanu este un medic autorizat SFM (acum 9 ani)

Exercitiile fizice trebuiesc executate dupa un program rational si gradulde dificultate sa fie progresiv; Musculatura corpului trebuie sa se obisnuiasca treptat cu efortul ; Altfel puteti face "asa zisa febra musculara dupa efort " Daca simptomatologia pe care o descrieti nu se amelioreaza , treptat , puteti face un control medical ( la medicul de familie si eventual un examen radiologic pulmonar.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Emil Otesteanu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Emil Otesteanu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Afectiuni respiratorii la copii.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Cruceru Viorel (acum un an)

Am un băiat de 17 ani și vreu să-l operez de torace ce trebuie sa fac ca la particular este mult 7000de euro la Brașov Sf Constantin ma puteți ajuta cu programare

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Cruceru Viorel
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Cruceru Viorel
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.