Clickmed
programare rapida la medic

Ce se recomanda in ruptura de menisc?

Oase si articulatii
Intrebare postata de menisc cu 9 ani in urma

Buna ziua/seara. Ma puteti ajuta cu o recomandare in cazul unei femei in varsta de 53 ani cu urmatorul diagnostic in urma unui RMN: leziune grad II corn anterior menisc lateral; leziune complexa corn posterior menisc lateral cu reducerea marcata a grosimii meniscale in 2/3 mediane si intinsa plaja de edem osos la nivelul platoului tibial sibiacent; rupturi fibrilare LIA in fasciculul posterior cu efilare ligamentara spre insertia femurala si zone de dezinsertie condiliana; lama lichidiana periligamentara; infiltrat edematos in 1/3 femurala LIP fara zone de dezinsertie; infiltrare edematoasa a LCM fara dezinsertie patelara; leziune grad I cartilaj patelar; lama lichidiana supra si retropatelara. Multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce se recomanda in ruptura de menisc?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Tarek Nazer MDr. Tarek Nazer este un medic autorizat SFM (acum 9 ani)

Buna ziua
Partea nasoala ca sunt multe leziuni conform rmnului insa partea buna ca se pot rezolva majoritatea cu o procedura mini invziva si anume artroscopie de genunchi .
Va pot ajuta daca sunteti din bucuresti
Puteti afla mai multe detalii accesand siteul asta
Www.consultatieortopedie.ro
Dr Tarek Nazer
Medic specialist ortopedie si traumatologie , leziuni sportive si chirurgia artroscopica

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Tarek Nazer
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Tarek Nazer
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Oase si articulatii.

Inscrie-te aici!
Advertisement
roxana (acum 8 ani)

Am probleme au ambi genuchi stau de 3 zile la pat de abea azi am inceput sa mai merg,am fost la ortoped m-ia dat sa fac rmn la ambi genuchi si Rapotul medical e;GENUCHI STING:plaja milimetrica de infiltrare edematoase asoasa cu topografie subcorticala posterior fata de intertia tibiala a LIA.in rest,fara anomalii de semnal la nivelul pieselor osoasescanate.Ambele meniscuri fara devieri de pozitie sau traiecte de fractura vizibilaIRM.Ambele ligamente colateral,ambeleligamente incrucisate,cartilaje articulare,tendonul cvdricepsului si tendonul pateral fara anomalii de semnal si continuitate. fara acumulari fluide intra-sau periarticularitati .Va multumesc pt.raspuns

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.