Clickmed
programare rapida la medic

Tratament naturist pt raceala si imunitate la copii

Medicina naturista
Intrebare postata de Adriana M cu 9 ani in urma

Buna ziua ,
Am o fetita de 4 ani si 3 luni cu o greutate de 16,5 kg care face aproape lunar rosu in gat ,cu tuse productiva care persista o lunga perioada de timp dupa ce intrerupem tratamentul cu antibiotice la care ajungem de regula .Va rog sa-mi spuneti ce tratament naturist pot sa-i administrez pt tuse si pt intarirea imunitatii .
Va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tratament naturist pt raceala si imunitate la copii"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

Medic.Fares (acum 9 ani)

Acest utilizator nu face parte din echipa sfatulmedicului.ro | Pentru invitatie click aici

Buna ziua.Va recomand un remediu natural cu efect antibiotic, solutia Biomicin din uleiuri esentiale.Se administreaza cate 2 picaturi de 3 ori pe zi intr-o lingurita de miere sau de sirop.Pentru tusea cu expectoratie un sirop indicat este Plantusin forte, din care se administreaza cate 1 lingurita de 3 ori pe zi.Se asociaza un ceai cum este ceaiul Hapciu, cate o cana de 2 ori pe zi.Pentru durerile de gat se poate administra comprimate Plantusin, cate 1 comprimat de 3-4 ori pe zi, timp de 10-14 zile.
O cura de stimulare a imunitatii se poate face cu siropul Imunitate, cate 1 lingurita de 3-4 ori pe zi.Se continua pentru inca o luna administrarea de Vitamina C naturala cate 2 comprimate de 3 ori pe zi.

Se recomanda evitarea consumului de alimente producatoare de mucus, cel putin pe perioada infectiilor, cum sunt alimentele acidifiante : cazeina din produsele lactate, carnea, zaharurile rafinate( dulciurile, produsele de cofetarie), zaharul alb, prajelile.
Este indicat consumul de alimente detoxifiante si alcaline, hranitoare si usor de digerat cum sunt fructele, legumele, zarzavatul, sub forma cruda, de suc, coapte, fierte, supe calde, cereale integrale, fulgi de cereale, terciuri, mamaliga.
Ceaiurile calde ajuta la stimularea functiei de detoxifiere a organismului si faciliteaza expectoratia in tusea uscata.
Pentru un tratament adecvat este indicat un consult medical la un medic fitoterapeut.Multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic.Fares
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic.Fares
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Adriana M (acum 9 ani)

Multumesc pentru recomandari . Vom incerca sa tratam problemele de sanatate ale copilului nostru si apeland la tratamentele naturiste . Schema recomandata Dvs ca medic Fares mi se pare completa iar produsele Fares , ceaiurile pe care le savuram cu fiecare ocazie , imi dau certitudinea unor produse de calitate .
Nu vom neglija recomandarile medicului pediatru dar am constatat ca mi se recomanda tot felul de medicamente de sinteza care in timp vor avea efecte secundare pe care noi ca parinti dorim sa le eliminam in cazul in care , un tratament naturist s-ar dovedi la fel de bun.
Este posibil sa-i administrez fetitei mele si antibiotice naturale in cazul in care evolutia starii ei se agraveaza si in acest caz ce mi se recomanda ? Va multumesc.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Medic.Fares (acum 9 ani)

Acest utilizator nu face parte din echipa sfatulmedicului.ro | Pentru invitatie click aici

Buna ziua.V-am recomandat deja in primul mesaj, solutia Biomicin din uleiuri esentiale. care are actiune antibiotica si poate sa fie administrata de la varsta de 3 ani.Se administreaza cate 2 picaturi de 3 ori pe zi intr-o lingurita de miere sau de sirop.Se poate alege unul din siropuri in functi ede necesitati: siropul Biosept pentru amplificarea efectului antibiotic, siropul Imunitate pentru cresterea rezistentei organismului alaturi de fecetul antibiotic, siropul Plantusin, in cazul in care este prezenta si tusea sau siropul Vitaminizant.Multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic.Fares
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic.Fares
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11608638078 (acum 2 ani)

buna ziua, baietelul meu de 2 ani si 2 luni, aproximativ 12 kg, face destul de des rosu in gat (tot al 2-3 luni) asociat cu febra uneori destul de ridicata chiar si peste 39. va rog daca ma puteti sfatui ce tratament naturist pot sa ii dau deoarece nu as vrea sa ii dau antibiotice sau alte medicamente de sinteza, in caz de febra mare ii administrez nurofen deoarece nu stiu ce altceva as putea sa ii dau natural. uneori si tuseste dar nu tot timpul. Ce as putea sa ii dau natural pentru rosu in gat, ce pot sa ii dau in caz de febra mare, ce pot sa ii dau in caz de tuse si ce pot sa ii dau ca sa nu mai raceasca asa des?
mentionez ca si dintisorii au inceput sa i se strice destul de tare, pana la varsta asta are toti dintii si 4 masele, medicul de familie a spus ca este normal sa se strice dar eu nu sunt multumita cu acest rasouns, mentionez ca copilul este alaptat la san si nu a primit dulciuri decat foarte rar, mananca multe fructe si legume si am incercat sa ii ofer o alimentatie cat mai sanatoasa, cat despre sucuri nu ii dau deloc. ce as putea sa ii dau si in aceasta privinta? au aceste probleme un numitor comun? Va multumesc foarte mult!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11608638078
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11608638078
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.