Clickmed
programare rapida la medic

Mancarime si scurgere galbuie apoasa

Candidoza
Intrebare postata de MembruMobileApp150330210318746 cu 9 ani in urma

Buna! Primele simptome au inceput acum cam o luna jumate, la inceput aveam o scurgere albicioasa, branzoasa si mancarimi. Am luat crema Clotrimazol MK si capsule GynieL. Considerand ca dupa ce am terminat tratamentul cu capsulele inca aveam secretia neschimbata, am trecut la Canesten Gyn 3, cu care am facut un tratament de 6 zile. O perioada de timp nu am mai avut mancarimi, insa secretia era alboasa si usor prafoasa (m-am gandit ca inca se elimina solutia ramasa din capsule). Acum, recent, mancarimile (intr-o forma mai usoara, dar totusi, enervanta) au revenit, iar secretia a devenit galbuie, chiar usor verzuie. Ma gandesc sa incerc Betadine 200 mg ovule, am vazut ca are o gama de actiune mai larga. Aveti vreun sfat? Inafara de mersul la ginecolog, inca sunt minora, o sa fac peste vreo 2 saptamani 18 ani, iar de mers cu cineva, slabe sanse fiindca locuiesc la o matusa.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Mancarime si scurgere galbuie apoasa"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Medic.Fares (acum 9 ani)

Acest utilizator nu face parte din echipa sfatulmedicului.ro | Pentru invitatie click aici

Buna ziua.Va recomand ovulele Ginosept cu acţiune antimicrobiană, anticandidozică, antiinflamatoare, cicatrizantă, antipruriginoasă, anestezică locală care se poate administra pentru infecţii şi inflamaţii genitale, leucoree, candidoză, condiloame genitale.Sunt produse din propolis, plante medicinale si uleiuri esentiale fara efecte adverse sau cu efecte adverse minime senzaţie usoară de arsură locală, după administrarea ovulelor.
Se administreaza cate un ovul pe zi, intravaginal, de preferat seara la culcare, după efectuarea toaletei locale, pentru a se asigura contactul cu ţesutul cervical şi vaginal pentru o perioadă cât mai lungă de timp. Se aplică timp de 6-18 zile consecutiv.Tratamentul se poate relua la nevoie după o pauză de 7 zile.
Pentru igienă intimă se poate folosi ceaiul Ginosept.
In caz de leucoree se pot face spalături vaginale cu ceai Ginosept asociat cu aplicarea de ovule Ginosept.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic.Fares
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic.Fares
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.