Clickmed
programare rapida la medic

Ecografie mamara

Afectiuni ale sanilor
Intrebare postata de Daniela531 cu 9 ani in urma

Buna ziua,
Am 46 de ani si de cava timp sanii mei sunt foarte sensibili ac***a dureri mamelonare. Am facut o ecografie a carui rezultat este urmatorul:
SAN DREPT - Tegumente, tesut celular subcutanat, fascii de aspect normal. Stroma lobulara relativ omogena, cu usoara dilatare ductala subareolara si in CIE. Discrete arii fibroase in CIE. Placard fibros si la ora 11. Fara formatiuni circumscrise chistice sau solide. Usoara adenita axilara dreapta, 15/6 mm, cu specifitate pastrata. Fara adenopatii mamare interne.
SAN STANG - Tegumente, tesut celular subcutanat, fascii de aspect normal. Stroma lobulara cu arii mai fibroase la ora 2, juxtamamelonar. Discrete dilatari ductale submamelonare la ora 3,4. Adenita axilara stanga 12/6 mm cu specifitate pastrata. Fara formatiuni circumscrise chistice sau solide. Fara adenopatii mamare interne.
Medicul ecografist mi-a spus ca totul este in regula insa ginecologul a spus ca trebuie sa ma operez. Poate cineva sa-mi spuna daca este grav?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ecografie mamara"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

luminita270 (acum 9 ani)

De ce trebuie sa te operezi?Cauta un medic sânolog sau oncolog(sa nu te sperie denumirea),dar nu cred ca este ceva care sa necesite operatie.Puteai fii in perioada de ovulatie sau premenstruala cand s-a efectuat eco mamar.Consulta si un alt medic,o parere in plus nu strica.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de luminita270
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de luminita270
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Mimica30 (acum 9 ani)

Daniela,
Inainte de a te opera mai incearca sa mergi la medici. Iti recomand cu caldura sa mergi la dna. dr. Elena Claudia Teodorescu o gasesti la Donna in Bucuresti, e un medic specializat pe problemele sanilor. Eu am avut probleme cu mama mea si din fericire dansa ne-a salvat. Daca nu am fi ajuns la ea, mama ar fi ramas fara san, asa dupa ecografie si mamografie a stiut exact ce sa ne spuna si a scapat fara operatie. Nu era cancer!
Sanatate multa!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Mimica30
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Mimica30
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
EMA_S (acum 9 ani)

Buna.Va rog sa-mi spuneti unde o gasesc pe dna dr.Claudia Teodorescu. Multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de EMA_S
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de EMA_S
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.