Clickmed
programare rapida la medic

Mancarimi vaginale

Boli genitale feminine
Intrebare postata de symonik sim cu 9 ani in urma

Buna seara,am si eu o problema si m-ar interesa daca m-ar putea ajuta cineva sa imi recomande un unguent care sa ma ajute sa scap de aceasta problema.De cateva luni am niste mancarimi in zona vaginala,adica in jurul zonei vaginale ,mancarimi ,si de multe ori am niste scurgeri vaginale ,un lichid alb ,care se imbranzeste si totodata ,foarte des ,oricat m-as slapa aceasta zona emana un miros puternic..am citit pe internet despre aceste simptome si am ajuns de parere ca poate fi vorba despre o candidoza .cu ce as putea sa tratez?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Mancarimi vaginale"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

luminita270 (acum 9 ani)

Un control gineco nu v-ar strica,se pare ca este candidoza.V-as sugera,dat fiind faptul ca afectiunea dureaza de ceva timp,sa nu o lasati asa,ea nu va trece de la sine,putand da si unele complicatii.Atentie la lenjeria intima pe care o folositi si incercati sa vorbiti cu partenerul,prin relatii sexuale aceasta afectiune se transmite,deci trebuie sa faceti un tratament amandoi.In cazul in care nu puteti ajunge la gineco,mergeti in farmacie si farmacista va poate da un tratament,insa nu uitati,trebuie tratata cauza.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de luminita270
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de luminita270
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
andreea (acum 9 ani)

si vaginitele bacteriene au aproape aceleasi simptome si totusi tratamente diferite de cele pentru candidoza, eu personal la recomandarea farmacistei am cumparat un test veneris 3in1 care mi-a confirmat vaginita de care sufeream.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Lili (acum 9 ani)

Cel mai important e sa mergi la un medic ginecolog, ca sa afli exact ce problema ai. Dar ai grija, unele tratamente cum ar fi antibioticele, care ti se vor prescrie daca ai o infectie, iti pot distruge si bacteriile bune care protejeaza vaginul si iti pot usca vaginul, afectandu-ti viata sexuala, facand actul sexual dureros, sau unele produse de ingrijire intima ce contin substante chimice iti pot irita mai rau zonele care au deja probleme. Asa am patit si eu, dat am descoperit niste produse naturale de igiena intima, bazate pe ulei de canepa, cel mai sanatos ulei al naturii, prietenoase cu pielea, care contin aminoacizi ce stimuleaza imunitatea si apara pielea vaginului de infectii. Produsele acestea mai contin si extract de salvie, care e o planta recomandata in multe afectiuni ginecologice. Am folosit gelul de spalare intima zilnic si celelalte produse la nevoie, in timpul tratamentului recomandat de medic si dupa aceea, si pentru prima data, am tolerat mai bine tratamentul si nu am mai avut nici o problema dupa aceea. Aceasta este pagina de unde poti afla mai multe despre produsele pe care le-am folosit si de unde le poti comanda http://www.hempsex.com/ro/produse/

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.