Clickmed
programare rapida la medic

Rinoplastie

Chirurgie estetica
Intrebare postata de irinaivan cu 9 ani in urma

Salutari! Vreau sa imi fac operatie de rinoplastie si am cateva intrebari legate de dl dr Calin Dobos, pentru cine si-a facut rinoplastie la dumnealui. vreau sa stiu daca ati fost multumite de rezultat, daca v-a durut rau si cat timp a trecut pana sa se vindece de tot. Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Rinoplastie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

livia_027 (acum 9 ani)

Buna, eu mi-am facut rinoplastie la domnul *** si sunt foarte multumita de rezultat! A fost mai dureroasa scoaterea meselor dupa rinoplastie, dar in rest nu am simtit dureri majore. Domnul doctor mi-a explicat de la inceput ce presupune operatia, am urmat indicatiile lui dupa operatie si a fost totul in regula. Simptomele care au aparut dupa operatie au inceput sa-mi treaca in primele zile, iar in aproximativ doua saptamani m-am recuperat astfel incat sa pot iesi linistita din casa. Il recomand pe domnul***, sunt multumita de rezultat!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de livia_027
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de livia_027
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
SilviaS23 (acum 8 ani)

Buna! Primul lucru pe care trebuie sa il constientizezi este acela ca rinoplastia este ca orice alta interventie chirurgicala, care necesita anestezie si de asemenea, o perioada necesara pentru recuperare care difera de la caz la caz. Eu m-am operat acum cativa ani la doctorul *** din cauza unei deviatii de sept si am fost foarte multumita de rezultate. In perioada de recuperare, am luat cateva calmante usoare, doar atunci cand se accentua durerea, dar nu era neaparat insuportabila, iar vanataile mi-au trecut dupa aproape 10 zile.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SilviaS23
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SilviaS23
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.