Clickmed
programare rapida la medic

Adenocarcinom pulmonar raspuns medic

Cancer
Intrebare postata de bccarmen cu 9 ani in urma

Buna ziua!
Am 43 de ani si in august am fost diagnosticata cu adenocarcinom pulmonar drept. Am facut 8 sedinte de chimio cu carboplatin si navelbina, iar in octombrie reevaluare cu CT. Tumora a avut initial 50/60mm, apoi 53mmAP/73mmCC/40mmLL. Masa tumorala are structura inomogena cu zone lichidiene neregulate, de necroza. Nu am facut radioterapie.Mi s-a spus ca tumora nu este operabila (tangenta la pleura parietala). Medicii mi au spus sa stau linistita pana in ianuarie cand va urma alt CT. Am fost programata la CT pt jumatatea lui ianuarie, pe motiv ca este foarte aglomerat. In urma cu vreo 10 zile mi au aparut niste dureri mai rele de spate, impreuna cu o stare de slabiciune. care cedeaza la algocalmin fiole.Tumora nu s-a extins la alte organe, iar starea de sanatate este relativ buna, mananc, nu am slabit. Nupot sa stau in pat decat pe partea stanga, ceea ce este f deranjant. Spunet-imi, va rog, ce sa fac, ac***a in vedere ca nu urmez nici un alt tratament si nici vreo dieta anume. Mi se pare enorm de mult pana in ianuarie, ac***a in vedere ca ma simt tot mai rau pe zi ce trece.
Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Adenocarcinom pulmonar"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

luminita270 (acum 9 ani)

Imi pare tare rau sa citesc despre ploblemele pe care le au unele persoane.Totul este sa nu te mai gandesti la aceasta problema,insa ar merita sa iei legatura cu medicul tau curant si sa faci o programare,pentru a-i aduce la cunostinta starile pe care le incerci.Si nașul meu trece prin aceeasi cumpană,dar a incercat sa ia si tratament naturist gen NAPRAZNIC SI GRAVIOLA.Iti doresc sanatate ,ajutorul vine de la CEL DE SUS!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de luminita270
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de luminita270
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
bccarmen (acum 9 ani)

acum fac radioterapie. Starea de sanatate este la fel. Cand termin, ma gandesc sa incerc tratamente naturiste. Daca ma puteti ajuta cu niste sugestii... sa incerc tumorless?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Dr. Cranta Ali MDr. Cranta Ali este un medic autorizat SFM (acum 9 ani)

Daca starea de sanatate considerati ca se deteriioreaza, ca sugerez sa va programati la medicul oncolog curant. Daca nu se poate efectua un CT la clinica la care mergeti mai devreme de luna ianuarie, atunci va puteti programa la alte clinici.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Cranta Ali
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Cranta Ali
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.