Clickmed
programare rapida la medic

Durere abdominala in dreapta

Boli intestinale
Intrebare postata de andrei183130618 cu 9 ani in urma

Buna ziua. Acum 5 saptamani am inceput sa acuz dureri mai mult sacaitoare decat acute in partea dreapta a abdomenului. Ma doare uneori imediat sub coasta, coboara si in jos eventual si inspre buric sau spate. De frica ca as avea apendicita am fost imediat la doctorul de familie care m-a palpat in fel si chip (concluzionand ca nu e apendicita) si mi-a recomandat sa fac o ecografie abdominala generala. Medicul internist care mi-a facut ecografia a zis ca apendicul nu este inflamant (desi stiam ca pe ecografie nu se poate vedea cu siguranta apendicul) dar ca am o piatra la rinichiul stang de 1 cm si ca durerea din dreapta probabil provine de la o indigestie. Am fost sa consult un urolog si mi-au gasit la eco si pe partea dreaptea pietricele in numar de 3 pe care am reuist sa le elimin. Problema este ca desi acum nu se mai vede nici o piatra eco si radiografic tot mai am dureri in partea dreapta. Acestea se accentueaza mai mult cand stau jos pe scaun la birou. Tot cand stau jos simt ceva o umflatura in zona dintre buric si sold. Alte simptome sunt faptul ca ma balonez ft mult si am scaun moale. Ar putea fi totusi apendicita?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere abdominala in dreapta"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (4)

luminita270 (acum 9 ani)

Simptomele pe care le subliniezi indica o colica biliara.Durerea in problemele biliare(diskinezii) sunt balonare,senzatie de durere in flancul drept si subcostal drept,stare de lipotimie,greata,dureri perombilicale,dureri care iradiaza in umarul drept,ameteala ,pirozis si dureri de cap.Iti sugerez sa mergi la medicul de familie,sa ceri trimitere catre un medic specialist-gastro si sa faci eco abdominal si o radiografie baritata.Pana atunci,bea ceai de sunatoare,mananca regim cu carne la gratar de pui,elimina grasimile,sucurile acidulate,mancarurile condimentate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de luminita270
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de luminita270
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
andrei183130618 (acum 9 ani)

Nu stiu daca este colica biliara deoarece durearea merge in jos pana in zona inghinala si de foarte putine ori ma doare sub coasta. Am observat ca trece cu Nospa ma mai lasa putin. Am fost din nou la medicul de familie care mi-a facut trimitere la gastroenterolog sper sa rezolv mai multe acolo.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de andrei183130618
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de andrei183130618
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
cristi (acum 9 ani)

ai acumulari de gaze in intestin din pricina asta ai durerile(sindrom colon iritabil)..trebuie sa l tratezi(naturist poti incerca ceaiuri fenicul ghimbir musetel menta)..o sa observi ca f multa lume se plange de dureri in partea dreapta a abdomenului mai ales in zona subcostala

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Giorgia (acum 6 luni)

Acum sunt la urgenta exact cu aceleasi dureri,a'ti descoperit pana la urma?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Giorgia
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Giorgia
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.