Clickmed
programare rapida la medic

Ginecologie

Boli genitale feminine
Intrebare postata de melahrinia cu 9 ani in urma

Buna ziua!Am de o perioada de trei ani un disconfort in zona genitala manifestandu-se astfel;nu suport pantalon stramt,un chilot mai stramt chiar daca este din bumbac,ma irita orice produs pe care l-as folosi chiar si dintre cele recomandate de medici,atunci cad fac dus sau ma epilez cu crema si din greseala ating zona genitala cu un pic de crema.Permanent am niste piscaturi,intepaturi,usturime uneori si roseata.Nimic din ce am incercat pana acum nu a dat rezultate.Tind sa cred ca de fapt ar putea fi ceva de natura dermatologica(am folosit intr-o perioada gel intim din comert,cam de atunci am inceput sa am probleme) din moment ce nimic nu da rezultate pe domeniul ginecologic.Ce-mi sugerati?Multumesc,

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ginecologie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

livia_027 (acum 9 ani)

Buna! Sfatul meu este sa incerci sa mergi si la alti medici, daca pe unde ai fost nu te-au ajutat. Eu merg constant la ***. Mie mi-a acordat mereu toata atentia, mi-a raspuns la toate intrebarile, e si foarte simpatic. Nu cred ca trebuie sa lasi problema asta asa, poate ai vreo ciuperca sau ceva, cel mai bine e sa mergi la un consult, nu iti poate recomanda nimeni nimic pana nu vede care e problema. Bafta!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de livia_027
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de livia_027
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
alexa_866 (acum 9 ani)

Bună! Îți recomand să mergi la un specialist, eu merg la dr. Istoc și sunt mulțumită de serviciile lui. Ai face bine să eviți aceste creme pentru o perioadă și să încerci altă metodă de epilare. În mod sigur ești alergică la substanțele conținute de acele produse pe care le folosești și cel mai bine ar fi să mergi să-ți faci și un test alergologic. În ceea ce privește lenjeria intimă îți recomand să folosești una din materiale naturale, cum ar fi bumbacul și ai grijă de igiena ta zilnic.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de alexa_866
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de alexa_866
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.