Clickmed
programare rapida la medic

Ganglioni inflamati in zona gatului si senzatie de mucoasa in gat

Durere gat
Intrebare postata de loreeedana cu 9 ani in urma

Buna ziua..de ceva timp am o senzatie de mucozitate in gat.Am fost la medicul de familie mi s-a spu s ca simt racita mi-a dat antibiotice zinat strepsils si faringo hot drink ..mi=a trecut aproximativ 3 zile si iar a aparut ..si sa mai spun ca ca de 2 zile mia aparut la in zona gantului si 2 gaglioni unul in stanga si celalalt in dreapta...mentionez ca iau in fiecare seara strepsils..nu stiu ce sa mai fac ..

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ganglioni inflamati in zona gatului si senzatie de mucoasa in gat"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

loreeedana (acum 9 ani)

Tot eu sunt ...ganglionii se simt la deget daca apas nu sunt foarte mari doar ca ma sperie si in partea stanga este si umflata zona gatului de la ureghe la umar imi este frica de cancer sau sinuzita va rog ajutati-ma

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de loreeedana
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de loreeedana
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.