Clickmed
programare rapida la medic

Embolie pulmonara

Investigatii
Intrebare postata de marymy cu 9 ani in urma

Buna ziua,in septembrie am fost diagnosticata in urma unor dureri puternice (junghiuri toracice)cu pleurezie inchistata,dupa doua saptamani de tratament fara nici un effect(antibiotic injectabil)am fost trimisa la chirurgie toracica pentru a vedea de ce nu s-a resorbit lichidul,fiind si intr-o cantitate f.mica,am facut computer tomograf care a concluzionat ca aceasta pelicula de lichid a aparut in urma unei pneumonii netratate corespunzator si am facut un tratament mai agresiv cu o combinatie de doua antibiotice.Cu o zi inainte de a pleca tratata din spital in urma unui ecocord mi s-a pus diagnostic de embolie pulmonara.Am stat 10 zile pe heparina si acum dupa aproape 2 luni am refacut computer-tomograful(angioCt),concluzia scrisa in urma acestuia este:embolie cronica bilaterala ,severa cu tulburari de perfuzie si infarcte.Sunt pe langa aceasta concluzie si o descriere mai amanuntita.Ce inseamna acest lucru?se poate trai cu asa ceva?trebuie o medicatie?eu sunt constienta ca am avut zile,stiu ca e ceva destul de grav,momentan nu iau decat sintrom,o capsula pe zi,4mg si verapamil 3 pilule pe zi,va rog ajutati-ma cu un raspuns,sunt panicata ca nu sunt lamurita cu plamanii,ce se intampla si ce effect are pe viitor acesti trombi,multumesc anticipat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Embolie pulmonara"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.