Clickmed
programare rapida la medic

Amorteli mana stanga

Ametelile si vertijul
Intrebare postata de Alex Motanu cu 9 ani in urma

Buna Ziua. De ceva timp ma confrunt cu niste probleme. Obisnuiam sa spun ca sunt probleme la inima. Intre timp am vizitat mai multi doctori, dintre care unul la medicina interna.
- Ca simptome aveam palpitatii si atacuri de panica. Nu puteam dormi deloc din cauza lor, simteam ca ma sufoc cand incercam sa respir.
- Intre timp, doctorii mi-au spus ca nu sunt probleme la inima, am facut 3 EKG-uri + ascultari de inima.
- Am fost acum 2 seri la urgente UPU unde mi s-a facut din nou control la inima + analize. Aici Doamna Doctor mi-a spus ca nu sunt probleme la inima ci ca am lipsa de Calciu. MI-a prescris Calciu si Mangeziu(Magnerot mai exact).
- Am o zi de cand le iau. Toate bune si frumoase, palpiatiile au disparut, "inima" nu ma mai deranjeaza decat daca ma gandesc. Am avut diagnostic "neurovegetativ".
- Si voiam sa va intreb: Am inceput sa simt furnicaturi in mana stanga, la gat la spate, pe pielea capului la ceafa si p***a piciorului stang. Au vreo legatura cu caderea de calciu si magneziu ? Trebuie sa ma ingrijorez? Trebuie sa caut alt medic?
Am nevoie urgent de raspuns. Sunt student si stresul + aceste probleme ma termina psihic. Am zile in care dorm tarziu, fortat. Nu sunt odihnit deloc. Va multumesc anticipat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Amorteli mana stanga"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

eva40 (acum 9 ani)

Dragul meu,inima ta este buna insa modul tau de viata mai putin.Te rog sa lasi laoparte cola,cafelele eventual tutunul.Stresul este problema ta si spasmofilia.D-na dr ti-a dat exact ce-ti trebuie.As complecta cu D3.Eu recomand asa ceva,ca+mg+D3. Ar mai fi ceva cu care ai scapa definitiv de starile tale.Cu circulatia mai ai niste probleme.Scrie-mi la adresa ***arond yahoo punct com.Multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de eva40
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de eva40
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Alex Motanu (acum 9 ani)

Va multumesc pentru raspuns si timpul acordat. Stilul de viata am inceput sa mi-l schimb, din pacate fiind cam tarziu. Sper ca totu sa revina la normal.. sunt o persoana plina de energie, vesela, iar de cand am avut primul atac de panica de-am ajuns la spital, nu m-am mai recunoscut. M-a schimbat mult, insa mi-a schimbat si gandirea la fel de mult spre bine. Multa sanatate va doresc !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Alex Motanu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Alex Motanu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Pozitivism Si Echilibru (acum 9 ani)

Acele investigatii ti-au demonstrat ca somatic (fizic, organic) nu ai nimic dar simptomatica spune cu totul altceva. Daca ti-ai analiza propriile tale cuvinte cred ca ai putea sa iti identifici si cauza si ca sa te pot ajuta o sa te si citez: "Toate bune si frumoase, palpitiile au disparut, "inima" nu ma mai deranjeaza decat daca ma gandesc." Tinand cont de axioma medicala care spune ca "Psihicul influenteaza somaticul si somaticul influenteaza psihicul" si de faptul ca investigatiile au demonstrat ca nu exista o problema somatica ci doar simptome care apar doar "daca te gandesti" este clar ca in toata aceasta situatie cauza este psihica si prin asta nu spun ca ai fi bolnav psihic ci doar ca modul de gandire in care interpretezi tu situatia ta curenta este unul destructiv. Stresul este o forma prin care tu interpretezi niste cauze externe (un set de circumstante, o situatie, etc) in interiorul tau prin modul de gandire. Stresul este o stare pe care ti-o creezi prin modul de gandire amplificat de niste cauze externe. Stresul nu este niciodata in afara ta ci doar cauzele care il creeaza. Bine-nteles ca aceasta stare iti va consuma si minerale (Ca, Mg, etc) pt ca fiecare organ din corpul tau are nevoie de ele si sistemul tau nervos fiind pus va consuma si mai mult si ca atare acel medic competent are dreptate in a-ti recomanda consum de minerale (vitamine). Singura problema consta in faptul ca prin aceasta metoda nu vei face altceva decat sa tratezi efectul si nu cauza, care va ramane in continuare activa si va determina mai devreme sau mai tarziu aceleasi stari, mai mult sau mai putin la aceeasi amploare. Recomandarea mea, in aditia celor de mai sus si a medicului, este sa incerci sa te echilibrezi, sa intelegi care sunt acele ganduri care iti creeaza aceste stari si consum ridicat de resurse si energie. Incearca sa te detasezi de aceste probleme din cand in cand, ia o pauza de cateva minute sau ore si petrece-l intr-un mod in care iti creeaza placere. Incearca sa faci sport cardio pentru a ajuta creierul cu o mai buna oxigenare. Deconecteaza-te de exterior si reconecteaza-te cu tine insuti. Daca totusi nu reusesti de unul singur nu este o rusine sa ceri si sfatul unui psihoterapeut si nu lua in seama "liber ganditorii" care considera acest lucru injositor.
Multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Alex Motanu (acum 9 ani)

Va multumesc foarte mult de raspuns. La aceasta concluzie am ajuns si eu si incerc sa-mi intaresc mintea pe baza aceasta. Doamna doctor cardiolog, mi-a recomandat niste pastile pe baza de plante. Pastile care actioneaza la sistemul nervos. Cu prima ocazie cand o sa am bani o sa mi le cumpar. Pana atunci, sper ca mineralele sa revina la nivelul normal in corp. O sa incerc sa mananc sanatos, fara vicii si o sa trec la sport. Cum am spus si mai sus, aceste stari m-au schimbat radical, in bine. Varianta cu psihoterapeutul am luat-o in considerare, insa nu detin o situatie financiara care sa-mi permita. Va multumesc inca odata pentru timpul acordat si sfaturi. Multa sanatate si dumneavoastra !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Alex Motanu
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Alex Motanu
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator21624532775 (acum 2 ani)

Felicitari, Alex!
Esti bine?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator21624532775
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator21624532775
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.