Clickmed
programare rapida la medic

Ajutor Sex Neprotejat raspuns medic

Educatia sexuala
Intrebare postata de Cristi1992 cu 9 ani in urma

Buna seara, am o relatie cu prietena mea de peste 4 ani, am avut relatii sexuale protejate de fiecare data cu ea in toti acesti ani, insa saptamana trecuta am incercat pentru prima data sa fac neprotejat cu prietenea mea.

Ca sa fie mai pe inteles, in data de 19 Octombrie seara am avut o relatie sexuala protejat iar ziua urmatoare dimineata, neprotejat. Nu am ejaculat in ea, am penetrato timp de 3-5 minute si m-am oprit. Din seara de 19 Octombrie pana in ziua urmatoare nu am urinat, doar m-am curatat cu un prosop dupa terminarea ejacularii.

Sunt foarte speriat deoarece prietena mea pare sa dea semne de oboseala, astazi s-a plans de greturi, si asta la doar o saptamana din acel act. Sunt sanse sa ramana insarcinata? Sa fie totul in mintea ei? Va rog mult ajutati-ma! Am luat un test de sarcina dar inca nu l-a folosit, ci urmeaza sa-l foloseasca in zilele urmatoare.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ajutor Sex Neprotejat"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 9 ani)

Putin probabil. Simptomele unei sarcini nu apar decat dupa cel putin 2 saptamani de la contactul sexual neprotejat ( ocazie cu care se face si testul de sarcina).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Educatia sexuala.

Inscrie-te aici!
Advertisement
Cristi1992 (acum 9 ani)

Multumesc frumos domnule doctor! Prietena mea a facut testul de sarcina azi-dimineata (sper ca nu e prea devreme dupa 8 zile) si a iesit negativ.

Totusi nu-mi explic greturile pe care le-a avut ieri, sa fie o chestie psihologica? faptul ca s-a stresat cu acest gand?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Cristi1992
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Cristi1992
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.