Clickmed
programare rapida la medic

Candida recurenta

Candidoza
Intrebare postata de nandi30 cu 9 ani in urma

Buna ziua,
as dori sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns: pentru o candidoza vaginala recurenta am inceput un tratament cu ovule gynozol 200mg(6 zile)si pe exterior ma ung cu crema miconazole nitrat 2% si oral iau fluconazol 150mg timp de 3 luni si eu si prietenul.tin sa precizez ca de o luna ma chinui cu aceasta candidoza de care nu scap nicicum. ca simptome nu am mancarimi si nici scurgeri ci doar o usturime pe exteriorul vulvei si nu stiu cu sa ma mai dau.ma ustura si cand urinez.am fost la ginecolog si mi-a recomandat ca si tratament:gynophilus capsule vaginale si sa ma spal cu canogel;am folosit acele capsule vaginale dar fara succes. si a doua oara cand am fost la el si i-am spus ca nu mi-a trecut mi-a recomandat canesten ovule(12 zile). dar la antibiograma mi-a iesit ca este sensibila la amfotericina b, miconazol,ketoconazol,econazol,nistatina,fluconazol nicidecum la clotrimazol.
problema este ca din cele la care mi-a iesit ca este sensibila as dori sa stiu care ar avea efect mai puternic asupra candidei, ca de cateva zile folosesc miconazol dar nu se vede nici o imbunatatire.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Candida recurenta"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

maria anton (acum 9 ani)

eu iti recomand sa incerci nistatina..timp de 10 zile..se ia una la 8 ore

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de maria anton
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de maria anton
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Gabs (acum 9 ani)

Am patit si eu la fel ca tine si am urmat in mare cam aceleasi tratamente. Persista iritatia vulvara, iar in momentul in care am repetat examenul de secretie vaginala nu iesise ca as mai avea o infectie activa, practic disparuse candida. Am schimbat detergentul cu care spalam lenjeria intima, am renuntat la gelurile si sapunurile intime care se gasesc in comert si am folosit niste ovule numite ginosept( se gasesc la plafar) si simptomele au disparut. Exista si un ceai (tot la plafar se gaseste) se numeste ceai de marul lupului, care este foarte bun contra problemelor de genul si ajuta la intretinerea sanatatii genitale. Daca vrei sa stii cu siguranta daca ai scapat de candida, poti repeta analiza. Bafta!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Gabs
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Gabs
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
CRISTINA (acum un an)

Schimbă hârtia igienica, ia din aceea alba, fără parfum, nu mai folosi balsam de rufe, spală chiloții tai separat de restul rufelor, renunță la spălarea vaginului.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de CRISTINA
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de CRISTINA
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.