Clickmed
programare rapida la medic

Arsuri suparatoare

Boli intestinale
Intrebare postata de danastanescu410 cu 9 ani in urma

Ma cheama Dana, am 27 ani si sunt avocat-stagiar. De ceva vreme am niste arsuri gastrice destul de deranjante… Nu stiu daca e de la serviciu sau nu, pentru ca din pacate am un stil de viata destul de dezordonat, nu reusesc deloc sa mananc la ore fixe si, de cele mai multe ori, ajung sa mananc seara tarziu. Arsurile ma apuca mai ales seara si senzatia e foarte neplacuta, parca simt cum mi se aprinde tot gatul, totul pornind din capul pieptului. Initial am zis ca trece de la sine, dar vad ca nu e deloc asa si cred ca trebuie sa iau masuri. Aveti vreun sfat si pentru mine?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Arsuri suparatoare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Dimitrios Koukoulas MDr. Dimitrios Koukoulas este un medic autorizat SFM (acum 9 ani)

Buna seara
Aveti simptoame tipice unui sindrom dispeptic.Tratamentul implica schimbari in obiceuri alimentare analize de singe(Helicobacter Pylori) medicamente prokinetice in combinatie cu Inhibitori de pompa de protoni si eventual explorari paraclinice precum Ecografie andominala si Endoscopie Digestiva superioara.Este de preferat sa va adresati medicul dumnevoastra de familie care o sa va consulte si imperuna cu tratement medicamentos o sa primiti si un regim alimentar cu sfaturi utile in cea ce priveste alimantatie si timpul meselor si daca este necesar o sa va trimite la Specialitate de profil adica un Gastroenterolog .

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Dimitrios Koukoulas
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Dimitrios Koukoulas
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Boli intestinale.

Inscrie-te aici!
Advertisement
dana (acum 9 ani)

Va multumesc pentru sfat!
Am tot avut arsuri si n-am avut incotro si am ajuns la medic. Mi-a recomandat Nedis, mi-a spus sa iau inainte de masa, o data pe zi. Eu il iau dimineata, cu jumatate de ora inainte de masa. Sunt ok acum, am intrerupt tratamentul, dar continuu sa am grija ce mananc, incerc pe cat posibil sa respect orele de masa si am cam terminat-o cu mesele tarzii.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.