Clickmed
programare rapida la medic

Infectie

Boli genitale feminine
Intrebare postata de mrtopologescu cu 9 ani in urma

Buna ziua,
Ma numesc Maria, am 35 ani si am o problema pentru care as avea nevoie de un sfat avizat… In urma cu o saptamana am fost la o petrecere cu niste prieteni si am stat seara pe terasa in haine subtiri… si am facut cistita. Am inceput acum 3 zile tratamentul cu antibiotic si, de parca nu erau de ajuns usturimile alea insuportabile, m-am ales si cu o iritatie (cu mancarimea de rigoare) si am si niste scurgeri tare neplacute. Mai am de luat antibiotic si nu vreau sa intrerup tratamentul, dar pe de alta parte simt ca innebunesc de la problemele intime. Ce imi recomandati sa fac?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Infectie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

mrtopologescu (acum 9 ani)

Buna ziua,
Am revenit cu detalii despre rezolvare. Vazand ca nu e de gluma cu cistita, antibioticul si scurgerile, am mers la doctorita de familie si am aflat ca antibioticul distruge flora vaginala, se pare ca distruge si bacteriile “bune” care protejeaza zona, de aceea nu trebuie luat singur! Doctorita mea mi-a recomandat un remediu 100% NATURAL si, chiar daca am fost la inceput reticenta, am verificat pe pielea mea ca isi face treaba de minune! Remediul se numeste Feminella VagiC si e sub forma de comprimate vaginale. In timp ce antibioticele distrug flora din organism, Feminella VagiC previne dezechilibrul florei vaginale si, implicit, aparitia candidozei.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.