Clickmed
programare rapida la medic

Cititi si ajutati-ma ce sa fac unde sa merg

Afectiuni oculare
Intrebare postata de alystarmen10 cu 9 ani in urma

Buna ziua tututor am si io o mare problema ce ma deranjeaza de vrun 1an de zile sa povestesc ce am facut , am fos diagnosticat cu un nistagmus la ambii ochii si a trebuit sa port ochelarii ,eh p***aa vine acum timp de 2 ani jumate de cand i-am pus la ochii i-am purtat numai pe varful nasului si tot timpul asta m-am uitat peste ei si privirea mi-a ramas asa si acum am niste senzatii foarte urate parca mi s-ar fi rupt ochii din cap cred ca mi-am rupt vrun nerv sau muschii globului ocular parca numai sunt fixi in cap si daca stau relaxat asa imi pierd cunostinta ,trebuie sa stau tot timpu incordat cu ochii sa fiu constient ,si cand ii incordez am niste dureri in spatele ochiilor de numai pot ,numai pot duce privirea in jos cand citesc de exemplu ,numai imi pot duce privirea in jos ,au ramas ochii tintuitii sus , cand intorc capu cu tot cu ochii am senzatia ca ochii stau pe loc,nu se misca concomitent cu capu cum s-ar zice :( daca ma intelegeti ce zic :( parca mi s-ar fi rupt orice legatura de la ochii cu cap sa zic asa ,parca as avea doi ochii de sticla in cap si nu se mai misca ,numai sunt activi ca sa va zic asha sa intelgeti :( ma chinuie de numai pot senzatia asta :( uneori imi pierd si cunostinta :( voi ce ziceti unde sa merg sau ce investigatii sa fac ? un doctor puteti sa imi recomandati si mie , o fi ceva neurologic sau oftalmologic ? astept un raspuns please :( v-as fi foarte recunoscator daca m-ai putea ajuta :( daca as face un rmn ar iesi cv la muschii globului ocular sau orice altceva ce imi recomandati sa imi fac sa se descopere cauza :(

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cititi si ajutati-ma ce sa fac unde sa merg"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.