Clickmed
programare rapida la medic

Leganat

Neuropatii
Intrebare postata de feliuli cu 9 ani in urma

De ce se leagana sotul meu inainte sa adoarma?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Leganat"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Leo (acum 9 ani)

Este legat de copilarie. Probabil a fost lasat singur incuiat in casa cand era mic sau a trecut printr-o drama. De obicei daca ai avut o copilarie grea se intampla asta. Desigur pot fi si alte cauze medicale de obicei. Lumea spune ca te legeni daca nu ai fost iubit cand ai fost mic. Eu unul am 21 de ani si ma legan de cand eram mic tocmai din cauza ca nu am avut o copilarie foarte placuta. Poate sa se legene si daca il doare ceva dar daca este asa de cand l-ai cunoscut poate fi faza cu legat de copilarie. Stiu ca suna aiurea dar dar asta este situatia mea asa ca nu ma judecati. Daca sunteti un cuplu n foarte in varsta incearca sa ii acorzi mai multa iubire, poate va functiona...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
feliuli (acum 9 ani)

multumesc mult ,leo,decand asteptam o confirmare la ceea ce stiam deja ,dar stii cum e,una e cand iti spune cineva din fam., si alte e cand iti spune (acelasi lucru:) altcineva din afara familiei,ca sa zic asa..pai cum sa zic eu,k a fost "neglijat",ca sa zic frumos,cand a fost mic,in fine..nu pot sa bag mana chiar in foc,pt k si mama lui se leagana inainte sa adoarma,e posibil sa fie si ceva ereditar..orcm,.leo ..iti doresc toata dragostea din lume si o fata care sa te iubeasca asa cum il iubesc eu pe sotul meu,(daca ar fi fost ''altfel'' nu ma mai interesau problemele lui) pt k sunteti pers.speciale cu calitati pe care multi barbati ar vrea sa le aiba!! si pt k numai cine a suferit in viata stie sa aprecieze tot ce vine bun de la viata! ;) :) :) o seara si o viata buna iti doresc :)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de feliuli
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de feliuli
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.