Clickmed
programare rapida la medic

Cancer pulmonar raspuns medic

Cancer
Intrebare postata de liza 05 cu 9 ani in urma

Buna ziua!de curand tatal meu a fost diagnosticat cu tumora pulmonara LSD.adenopatii mediastinale,iar rezultatul biopsiei a fost-carcinom scuamocelular slab diferentiat nekeratinizat ce necesita studiu imunohistochimic in context clinic.de asemenea medicul pneumolog ne-a zis ca are si niste ganglioni crescuti ce ii apasa pe trahee si din cauza caruia tuseste foarte mult.dupa ce am mers cu aceste analize la medicul oncolog acesta a zis ca in cateva zile trebuie sa inceapa tratamentul cu citostatice insa nici macar nu ne-au fost explicate analizele foarte bine ,nu ni s-a zis daca exista si alte variante de tratament ,in ce stadiu se afla si nici care sunt efectele chimioterapiei.am citit pe internet,insa m-am cam ingrozit.as dori sa stiu daca exista un medicament care sa-l ajute sa nu mai tuseasca asa mult ,iar pe perioada chimioteriei ce suplimente,vitamine as putea sa-i dau pentru a suporta mai bine efectele adverse?multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cancer pulmonar"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Dr. Toth Noemi MDr. Toth Noemi este un medic autorizat SFM (acum 9 ani)

Buna ziua!

Va racomand sa folositi:

Langa terapia conventionala se poate folosi diferite produse naturale, pentru eliminarea efectele secundare.

FERM4 CDT (fiole 2ml)
FERM4 T (ampule 50ml)
Pentru oprirea crestera celulelor canceroase, va racomand tratamentul nostru experimental FERM4, ca tratament alternativ.

FERM4 - componente exclusiv pe baza de plante fermentate, pentru a stimula sistemul imunitar si a distruge celulele canceroase.

Administrarea FERM4 - ului complementar terapiei oncologice, sporeste sansele la viata ale pacientilor diagnosticati cu diferite forme de cancer.
FERM4 CDT protejeaza celulele sanatoase, inhiba metastazarea celulelor canceroase crescand semnificativ perioada de stagnare a bolii.

Efecte:
- Inhibitori al caii PPP din celule tumorale. (opreste crestera celulelor canceroase)
- Stimuleaza activitatea macrofagelor si a celulelor antitumorale NK (90 %) (In urma tratamentului cu FERM4 scade chiar cu 90% concentratia moleculelor principalului complex de histocompatibilitate-I (MHC I), astfel celulele tumorale devin tinta celulelor natural killer.)
- Induce apoptoza celulara prin inhibarea PARP (FERM4 provoaca apoptoza (moarte celulara programata) in mod specific numai in celulele tumorale)
- Inhibitor al COX (inhiba semnificativ expresia genelor care codifica enzimele COX-1 si COX-2. Astfel se explica efectul puternic antiinflamator)
- Creste rezistenta fizica, imbunatateste pofta de mancare, imbunatateste flora intestinala

FERM4 CDT - vaporizat ultrasonic in 3 in 3 zile.
FERM4 T - oral zilnic 1 ampule

Mai multe informatii: [email protected]

-----------------------------------

dr. Toth Noemi
medic primar oncolog
[email protected]
Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Toth Noemi
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Toth Noemi
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.