Clickmed
programare rapida la medic

Avort sau nu??

Avortul
Intrebare postata de Adel Bibi111 cu 9 ani in urma

Buna, sunt intr-o situatie in care am nevoie de pareri,sfaturi daca se poate!!Am terminat primul an de facultate ,am 21 de ani, sunt necasatorita dar am un prieten de 3 ani si 2 luni si am ramas insarcinata ,am 10 sapt de sarcina ,sunt la prima sarcina si nu stiu ce sa fac sa avortez sau nu prietenul meu este dispus sa ma mut la el sa traim impreuna q bebe ,el e foarte incantat, fericit si mie imi plac copii,el este angajat la o firma de transporturi are o situatie financiara destul de buna si el crede ca impreuna putem face multe.in schimb eu nu stiu ce sa fac, parintii mei nu stiu de sarcina imi e teama de reactiia lor pt ca eu sunt mai mult cu lumea ,sa nu rada lumea de ei ,sa nu-i fac de ras si tot asa.nu stiu daca ar accepta situatia!
Voi ce ati face in situatia mea ?????va rog ajutati-ma q un sfat!!!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Avort sau nu??"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

FreeStyle11 (acum 9 ani)

Nu cred ca faptul ca, cei din familie si din afara ar rade de tine sau ar face discutii pe tema asta, sunt motive ca tu sa avortezi.Atata timp cat tie iti plac copiii si iti doresti unul, iar prietenul tau la fel, eu nu vad nici un motiv ca tu sa avortezi.Singurele motive pt avort sunt: boli ale mamei care se transmit la copil, boli ale fatului, situatie financiara nu tocmai buna pt a intretine un copil, un numar mare de copii precedenti plus situatie financiara defectuoasa etc.Dintre toate astea primele 2 sunt cele mai grave, restul putandu-se rezolva pana a urma, dar in cazul in care nu ai nici unul dintre aceste motive, nu vad de ce ai face avort.Eu zic sa te mai gandesti si sa ti cont de toate inprejurarile, desi dupa mine nu ar avea rost avortul.Numai bine!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Carmen (acum 9 ani)

Ce lume sanatoasa la cap ar rade ca astepti tu un copil? Daca nu-s normali, nu-ti fa tu probleme si nu sacrifica un copil nevinovat.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.