Clickmed
programare rapida la medic

Creatina la 16 ani

Suplimente nutritive
Intrebare postata de Sfinx cu 9 ani in urma

Salut, am 16 ani, o inaltime de 1.85 si o greutate de 64.5 de kg. Timp de 5 luni am facut sala si bineinteles ca inca fac, nu fumez, de baut, beau cate o bere la 2 zile si de ceva timp ma gandesc sa iau acest supliment numit creatina. M-m interesat pe internet si in mare pare ok, dar mai inteai as vrea sa intreb pe cineva care se pricepe in acest domeniu. In principiu scopul pentru care vreau sa iau acest supliment este pentru ca vreau sa accelerez procesul de cretere al masei musculare.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Creatina la 16 ani"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

FreeStyle11 (acum 9 ani)

In primul rand trebuie sa ai o alimentatie si un program de antrenament bine puse la punct si dupa aceea te vei putea gandi ce suplimente sa iei.Fara aceste 2 lucruri esentiale nu vei face mai mult decat o mica crestere in masa musculara, dupa care vei stagna, de aceea trebuie vorbit cu un antrenor exact ce vrei sa faci si el iti va arata modul de antrenament si iti va da sfaturi despre alimentatie.Iar despre creatina iti pot spune ca singurul avantaj este o crestere nu foarte mare a masei musculare si a fortei, dar toate astea in timp ce o vei lua, daca te vei opri totul se va duce inapoi.Eu nu as recomanda la varsta ta inafara de pudra proteica, altceva pt ca organismul tau e in crestere si functioneaza destul de bine in a pune masa musculara, daca respecti principiile esentiale.Daca tu vrei sa iei creatina o poti lua, desi multa lumea o ia pana in vara cu 2-3 luni pt a mai pune masa musculara, ca sa arate bine la plaja, tu o poti lua oricand vrei, dar respecta dozele optime si ai grija la alimentatie, antrenament si odihna(9-10 ore pe noapte) si bea multa apa, cam 4 litri pe zi.Iti urez bafta si ai grija sa te antrenezi corect, pt a nu avea probleme.Bafta!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
. (acum un an)

Nu iti trebuie creatină. Nu alerga dupa cai verzi pe pereti … …Muschii pe care ii asimilezi intrun timp foarte scurt folosind suplimente … o sa ii pierzi intrun timp la fel de scurt. Daca vrei sa ai rezultate mari … dubleaza seriile in exercitii …, creste antrenamentele , munceste , transpora si o sa ai rezultate pe bunul tau plac. Manânca mancare bună , carne in general , si munceste la sală. Rezultatele o sa apară negresit!
Spor in continuare.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de .
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de .
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.