Clickmed
programare rapida la medic

Entorsa genunchi

Oase si articulatii
Intrebare postata de CrashO cu 9 ani in urma

In Noiembrie anul trecut, la fotbal, cand am aterizat de la un salt, am auzit un "poc" si m-a durut destul de tare, la genunchiul drept.
Am fost la spital, mi s-a facut un film si mi s-a spus ca am o "entorsa usoara" care e de la suprasolicitare si dupa o saptamana de repaus ar trebui sa fie ok.
De atunci, cam de fiecare data cand fac efort mai mare (mai multe zile consecutive) dreptul e foarte foarte obosit la genunchii, fata de stangul care e "fresh".
Aveam 110 kg in Noiembrie, de cand am zis ca ar fii cazul sa slabesc, iar acum am 90kg (la 1,70). Probabil articulatiile au fost afectate si de acolo de la suprasolicitare mereu. Rugamintea mea ar fii, daca imi recomandati ceva medicamente pentru a imbunatatii articulatile genunchiului in special. Lapte pentru calciu beau cam 250-500ml pe zi de vreo 6 luni. Ce pot face pentru a-mi proteja articulatile? (Folosesc si genunchiera cand fac efort)

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Entorsa genunchi"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Dr. Tarek Nazer MDr. Tarek Nazer este un medic autorizat SFM (acum 9 ani)

Buna ziua
Nu mi separe normal ce se intampla la genunchi , parerea mea ca aveti o leziune la nivelul genunchiului posibil de menisc , pe care trebuie examinat si investigat cum trebuie si nu doar sa va da-m sfaturi pe net pentru imbunatatii articulatia .
Suprasolicitare in mod normal afecteaza ambii genunchi iar durere doar la un genunchi reflecta o leziune /problema locala . Din pacate prib intetmediul netului nu se poate pune un diagnostic si fara diagnostic nu putem sa va oferim tratament .
Insa daca va inteseaza un consult , va putem ajuta
O zi buna
Dr Tarek Nazer
Medic specialist ortopedie & traumatologie
Www.consultatieortopedie.ro

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Dr. Tarek Nazer
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Dr. Tarek Nazer
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Esti medic si vrei sa te promovezi?

Raspunde intrebarilor din grupul Oase si articulatii.

Inscrie-te aici!
Advertisement
IulianGG (acum un an)

Te salut. Cum ti a trecut genunchiul ? Sunt in aceeasi situație...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de IulianGG
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de IulianGG
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.