Clickmed
programare rapida la medic

Sarcina sau nu? va rog ajutor!

Educatia sexuala
Intrebare postata de anapopa97 cu 9 ani in urma

Buna ziua, am 17 ani, sunt cu iubitul meu de 19 ani impreuna de aproape 2 ani. Ne iubim si acum 2 luni ne-aminceput amandoi viata sexuala. Am avut mai multe acte sexuale pana in prezent. Nu am folosit niciodata prezervativ pt ca el intotdeauna scoate penisul inainte de ejaculare, urmand sa termine in alt mod. Acum 3 saptamani si acum 2 saptamani am facut sex, cum am spus, nefolosind prezervativ sau alte metode de protectie, nu a ejaculat in mine, deci pe scurt totul a decurs normal, ca si pana acum. Pana aici totul bine. Mie de obicei imi vine menstruatia cu 4 zile mai devreme, dar luna aceasta inca nu a venit.. adica luna trecuta a fost pe 3iulie, astazi e 2 august si nimic. In schimb, am sanii sensibili si putin umflati, ceea ce mi se intampla intotdeauna inainte de menstruatie.Suntem amandoi disperati si ingrijorati. La varsta mea o sarcina ar insemna o tragedie si mi-e tare frica. Mentionez ca am un chist ovarian care momentan e tinut sub observatie si nu folosesc alte metode de protectie. Mie imi e frica de lichidul ala preejaculator...nu stiu care e treaba cu el rea bine. Va rog mult sa ma ajutati, astept raspunsurile voastre si mai ales daca se poate, raspunsul unei persoane autorizate, un medic. Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Sarcina sau nu? va rog ajutor!"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

hgshsgs (acum 9 ani)

Nu inteleg ce logica de gaina aveti voi?! Serios mai copii,pai voi constientizati mult prea tarziu anumite lucruri si tragedia daca nu se intampla acum se intampla mai tarziu,te gandesti doar la sarcina,dar bolile cu transmitere sexuala din punctul tau de vedere ce sunt? majoritatea mergeti pe principiul : ''''mie nu are cum sa mi se intample '''' . Da,lichidul acela contine spermatozoizi si cred ca n-ai destula minte incat sa folosesti macar metoda calendarului eficient pt ca daca nu ma insel tu ai facut sex exact in perioada fertila,pe de alta parte si chistul ala poate sa-ti faca probleme, totusi el sa-si bage mintile in cap pt ca face sex cu un minor,iar tu sa te inveti minte sa stii sa foloisesti o metoda sigura de contraceptie daca tot ai fost precoce si sa intelegi ca mentalitatea oamenilor chiar daca la concepera unui copil participa 2 parteneri in general femeia este cea care suporta partea dificila si dupa mentalitatea lor tot ea este vinovata.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
anapopa97 (acum 9 ani)

S-a dovedit a fi o intarziere de menstruatie, am bagat la cap, am discutat si am decis sa ne protejam de fiecare data.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de anapopa97
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de anapopa97
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.