Clickmed
programare rapida la medic

Am luat duphaston si nu imi vine mestruatia?

Boli genitale feminine
Intrebare postata de Neacsu Raluka cu 9 ani in urma

Buna luna trecuta am urmat un tratatment cu dupaston timp de 5 zile pt ami provoca menstruatia (asta la indrumarea ginecologului) si menstrauatia a venit pe 2 si sa termiant pe 7 apoi mia zis din a 16 zi a ciclului menstrual sa incep tratatment cu dupsaton timp de 10 zile cate 2 pastile pe zi pt ami regla ciclul mestrual. problema este ca am luat pastilele din a 16 zi (17 iulie) si leam terminat dupa 10 zile pe data de (26 iulie ) acum sunt in a 30 zi de dupa mestruatie si suntem in data de 31 iulie si mie tot nu mia venit ciclu.
am avut niste dureri micute la ovare si mijlocu tot asa putin ma durut dar mi-a disparut durerea. si sani putin sensibili. eu nu inteleg dc na venit mestruatia? cand o sa vina?
astept un raspuns concret. va multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am luat duphaston si nu imi vine mestruatia?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.