Clickmed
programare rapida la medic

Nevroza si comportamentele nevrotice

Sanatatea mentala Nevroza
Intrebare postata de comentarii utilizatori cu 15 ani in urma

Buna seara.ma numesc camelia. referitor la aceasta "nevroza" vreau sa solicit sfatul ... dupa descrierea simptomelor nevrozei, tatal meu se incadreaza f. bine la a fi nevrotic. intrebarea mea e urmatoarea catre dumneavoastra, mai ales ca urmeaza sa ma mut cu viitorul meu sot in casa cu parintii mei, deci intrebarea ar fi, atat pentru binele lui cat si al meu si al intregii familii, ce ma sfatuiti sa procedez.....ce trebuie facut cu astfel de oameni care au nevroze...... domnule doctor...cand il apuca zici ca e turbat......; ah, mai vreau sa va intreb daca "se ia". am 35 de ani si cateodata mai am si eu stari de furii .....dar nu as numi nevroze dupa ce am citit descrierea lor, dar de mic copil am fost extrem de batuta de acest tata..., extrem de batuta, si am rani infiorator de mari pe suflet ....iar acum cand il vad "turbat" imi redeschide acele rani........si nu suport.....; cand e linistit.....e bine, e liniste, eu lupt extrem de mult pentru liniste......asa ca m-as bucura sa ma ajutati cu un sfat. va multumesc mult.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Nevroza si comportamentele nevrotice"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

(acum 15 ani)

<p>
Buna Camelia,<br />
Am citit mesajul tau si am tinut neaparat sa-ti dau un sfat!
Am mai cunoscut cazuri de parinti cu comportament nevrotic; pentru binele familiei pe care doresti sa o intemeiezi (cu viitorul sot) nu fa greseala de a te muta in casa parintilor; nu atat timp cat tatal tau are acesta problema.
Gandeste-te de 2 ori; doresti sa aduci in acea casa un om care te iubeste si care nu va accepta un &quot;crizele&quot; tatalui tau! Ma refer aici la posibile momente in care tatal tau sa aiba o atitudine necorespunzatoare fata de tine.
Va avea inevitabil tendinta sa iti sara in ajutor de fiecare data cand tatal tau iti va adresa un cuc***a rautacios, va tipa la tine sau te va acuza de ceva.
Gandeste-te bine!
Pentru orice relatie e complicata convietuirea cu socrii!!! Ce sa mai vorbim de cazul in care unul dintre parinti sufera de nevroza!
Iti doresc numai bine!
</p>

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
comentarii utilizatori (acum 15 ani)

am dureri de cap si in momentul cind ma enervaz ma doare dupa ceafa la menstruatie uneori cad jos inconstienta si ma trzesc vomitind.sINT CASATORITA DE 11 ANI AM 28 ANI SI AM O FETITA DE 4 ANI JUMATE.SOTU MAI BEA DIN CIND IN CIND SI ARE STARI NERVOASE .AM STAT CU SOCRUL MEU 2 ANI LA BLOC EL FIIND BOLNAV DE ALZAIMER,ACUM STAU LA CURTE CU AMBII PARINTI.VA ROG FRUMOS SA IMI DATI UN SFAT VA MULTUMESC

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de comentarii utilizatori
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de comentarii utilizatori
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.