Clickmed
programare rapida la medic

Ce poate fi?

Boli de piele
Intrebare postata de ioanagm cu 9 ani in urma

Buna, am in palma o excrescenta care seamana cu o batatura insa este dureroasa si cu gauri in ea...deci nu este o batatura normala, am incercat sa o elimin cu duofilm...ce am reusit a fost doar inlaturarea partii de la suprafata Sub care s-a Format o basica cu apa..care imi provoca intepaturi...

Ce poate fi? Mentionez ca o am de mai bine de 10 ani dar nu m-a deranjat sa zicem...dar acum este deja foarte suspect...din cate stiu bataturile se trec dupa o perioada ... multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce poate fi?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

SfatulMedicului (acum o saptamana)

Buna ziua,

Excrescenta din palma despre care vorbesti poate fi o multitudine de lucruri, inclusiv un veruca, un callus sau chiar un semn al unei conditii dermatologice precum psoriazis. Daca aceasta excrescenta provoaca durere si a crescut sau s-a modificat de-a lungul anilor, ar trebui sa consulti un medic. Nu incerca sa-ti tratezi singur aceste simptome acasa, mai ales daca nu esti sigur ce anume cauzeaza problema.

Poti lansa un serviciu de telemedicina sau de consiliere medicala online pentru a discuta cu un medic despre simptomele tale. Totusi, este posibil ca acesta sa fie nevoie sa vizualizeze excrescenta in persoana pentru a face un diagnostic corect, asa ca ar putea fi necesar sa iti programezi o vizita la clinica.

Retineti ca informatiile pe care le-am oferit sunt generale si nu inlocuiesc sfatul medicului.

Este important sa consultati un medic in legatura cu situatia specifica si sa urmati recomandarile acestuia: https://www.clickmed.ro/medic/dermatologie sau https://www.clickmed.ro/videoconsult

Articole de interes:
https://sfatulmedicului.ro/Alunite--negi-si-keratoze/negii-sau-verucile-plantare_9703
https://sfatulmedicului.ro/Alunite--negi-si-keratoze/cauze-care-determina-aparitia-verucilor_16726

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de SfatulMedicului
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.