Clickmed
programare rapida la medic

Mancarimi in palma fara alte manifestari

Afectiunile pielii la copii
Intrebare postata de mireluta79 cu 9 ani in urma

Buna , fetita mea de 6 ani , are de circa 2 luni o mancarime in palme .(Suntem in Italia ).Am fost cu ea la pediatra si mi-a spus ca poate fi o dermatita, mentionez ca fetita nu avea absolut nimic in palme , nu zgarieturi , nu bubite , nimic .Pediatra mi-a recomandat o crema pt picioare , pe baza de plante , emolienta , crema Just.Am inceput sa o folosim , mancarimea apare mai ales seara si nu apare in fiecare seara. Totusi , azi dimineata , 8 /07/2014 , am vazut in palmele fetitei , in doua locuri , ca i-ar merge pielea , nu o mananca , nu ustura , nimic. Poate cineva sa imi spuna ceva , un sfat , daca cineva a mai avut ceva asemanator ???Saptamana aceasta mergem din nou la pediatra , sa vedem ce ne spune , dr. mi-a spus ca in cazul copiilor , mancarimile nu sunt de lasat asa , pot fi alergii , sunt putin speriata si gandita !!!!aspept raspunsuri , multumesc mut...

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Mancarimi in palma fara alte manifestari"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Sfichi (acum 9 ani)

Buna, băiatul meu de 2 ani are acest obicei de când era bebe. Si continua sa scarpine podul palmei de coltul pernei seara in special . Am crezut ca e un tic dar se pare ca si voi ati avea o situatie similară. Nu Am fost la medic ,dar am intentia sa consult unul sa cerem o parere. Daca ati gasit vreo solutie ,vreo imbunatatire,va rog sa-mi spuneti si mie. Sanatate multa !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
mireluta79 (acum 9 ani)

Buna , sa stii ca noi am folosit crema respectiva , crema Just , cam 2 luni si mancarimea a disparut,de la sf lui august nu o mai folosim.Sanatate multa !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de mireluta79
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de mireluta79
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.