Clickmed
programare rapida la medic

Durere puternica in piept la inghitire

Diverse
Intrebare postata de Romaniac cu 9 ani in urma

Buna ziua,
In urma cu ceva ani am beneficiat de un consult online din parte dumneavoastra si mi-ati fost de mare ajutor atunci.
Acum am nevoie de un sfat. Aseara inainte de culcare nu stiu ce mi-a venit sa musc doua guri dintr-un piept de pui la gratar. In momentul inghitirii o durere foarte puternica in piept. Atat de intensa incat m-a pus in genunchi. A durat cateva secunde dupa care s-a linistit. Am banuit ca este de la inghitit si am mai incarcat o data. La inghitire aceeasi durere diar ca de data acesta mai putin intensa. Am baut doua-trei guri de apa si am renuntat la ideea de a mai inghiti ceva in acea seara cu gandul ca dimineata va fi totul ok.
Problema este ca am ramas cu o durere usoara in acel loc in piept, o jena permanenta care se accesntueaza chiar si la inghitirea in sec. Pot inghiti, alimentele nu ma jeneaza doar ca simt cant trec prin zona afectata a esofagului.
Din ca am citit pe site-ul dumneavoastra pare sa fi fost un spasm esofagian.
Intrebarea este cum pot diminua aest disconfort si ce masuri trebuiesc luate mai departe? Sunt motive de ingrijorare?
Va multumesc!
Cu stima, Mihai

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Durere puternica in piept la inghitire"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.