Clickmed
programare rapida la medic

Eu si prietena mea

Educatia sexuala
Intrebare postata de Claudiuss cu 9 ani in urma

Buna ziua
Eu si prietena mea vrem sa facem un pas mare in relatia noastra si ne documentam pe diferite site-uri cum sa procedam sa nu avem placeri neplacute si altele..
Ambii suntem virgini si vrem sa ne incepem viata sexuala,stim ca prezervativul e cea mai sigura metoda contraceptiva dar vrem sa o facem prima data natural adica fara sa port eu prezervativul.e o chestie legata de noi si de ceva sufleteste stind ca am facut-o prima data natural.
Vreau sa va intreb daca ar fi vreun risc daca primele 2-3 penetrari fara prezervativ ar fi o problema si care sunt sansele sa ramana gravida?lucrul care nu il dorim acum!!!
Ce putem face sa impacam si capra si varza
Multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Eu si prietena mea"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Ruxandra (acum 9 ani)

Indicat ar fi ca prima partida de sex, sa fie protejata, dar daca doresti o senzatie naturala prietena ta ar trebui sa ia anti-conceptionale (pastile), sa se consulte cu doctorul ei de familie daca merge sa le procure de acolo, doctorul ii va explica concret in ce interval de timp sa ia pastila si cum, sau daca ii e jena sa le procure de la farmacie si sa ceara cateva sfaturi de acolo, de asemenea farmacistul ii va explica cum stau lucrurile, pentru prima partida de sex neprotejata sunt posibile aparente niste infectii, trecatoare, nimic special (mancarimi, inrosirea zonei intime, si alte dereglari hormonale minore, care nu sunt obligatorii).Daca urmati sfaturile, si regulile impuse de doctor precum si utilizarea corecta a pastilei totul va fi bine iar in cel mai rau caz cum am mai spus minore dereglari hormonale, normale care ar putea aparea si la partida de sex cu prezervativ. :)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.