Clickmed
programare rapida la medic

Ameteli puternice,dureri de cap

Hipertensiunea arteriala (HTA)
Intrebare postata de MembruMobileApp150330210312489 cu 9 ani in urma

Buna ziua.As dori o parere din partea unui medic de specialitate,in legatura cu aceste simptome.In urma cu 3 sapt.,pe fondul unor tensiuni familiale si a stress-ului,m-am speriat foarte tare de un zgomot puternic venit de la vecinii care locuiesc deasupra noastra.In acel moment,au inceput niste palpitatii care cu greu le-am linistit si am simtit o caldura mare,ca un val,in cap.A doua zi,eram palida ca varul si cu privirea fixa.Am avut un fel de atac de panica(sau o criza de spasmofilie,ca inca nu stiu ce a fost),cu tremuraturi la maini,genunchi,senzatie de frica(eu dintotdeauna am fost o persoana mai pesimista,mai catastrofala de felul meu,sperioasa de aproape orice),care cu greu le-am controlat.In urmatoarele zile,au urmat intepaturi in diverse zone ale corpului,senzatie de amorteala in maini,la cap,pe fata,am inceput sa vb. foarte rau,nu puteam articula cuvintele,gandurile,nu aveam stabilitate pe picioare,eram foarte ametita,pleoapele imi erau foarte grele,nu puteam tine ochii deschisi,orice lucru pe care il faceam era ca un efort,ca o suprasolicitare din partea corpului.Am ajuns la Urgente cu o tA de 160/ 105.Am primit 1/2 Captopril.A scazut la 122/83.Au inceput vizitele la medici: de la psihiatrie,am primit Trittico pt. depresie si Pramistar pt. memorie,de la cardiologie,am primit Lokren,Vagostabyl si Magne-B6,pt. tremor nesemnificativ hemodinamic,anxietate,greutate in vorbire,insuf. cardiaca gr. I,(cu un prolaps de valva mitrala congenital),de la neurologie am primit Betaserc,Arcoxia,pt. sindrom vertiginos,de la interne am primit Euthyrox,pt. 2 noduli tiroidieni.Ca la limita superioara,Mg la cea inferioara.Colesterol si trigliceride bune,sideremia buna,glicemia la fel.Examenul CT (fara contrast) a revelat calcefierea coasei cerebrale,1,27 cm,iar RMN(tot fara contrast),a revelat o leziune milimetrica,cel mai probabil cu caracter inflamator,situata subcortical,frontal stang si calcefierea coasei creierului.Am ramas cu niste ameteli puternice,dureri de cap,cand ma enervez e cumplit,simt si pe sub piele unele miscari ale nervilor,cu o durere de ureche(dreapta) si cateodata toata partea dreapta a capului(am tratament cu Otis-T,pt. o otita medie congestiva si audiograma modificata).Voi mai scapa de ametelile acestea si de durerile de cap vreodata? Ar trebui sa caut alt neurolog? ce ma sfatuiti? Va multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ameteli puternice,dureri de cap"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Utilizator11583260467 (acum 4 ani)

Si eu am acesi problema..am sa incerc alt medic..doar ca eu am inceput sa merg la psiholog..sper sa rezolv si pe calea asta

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11583260467
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11583260467
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Nicu 79 (acum o luna)

Amorțeli, înțepături, extremități reci, amețeli, vertij, stare de leșin, leșin, atac de panică, probleme cu vederea, deși oftalmologic nu există nicio problemă, dureri de cap. Investigații: Ionogramă completă, Vitaminele B9, B12, Vitamina D, Serotonina. Sideremia are o valoare normală doar dacă este peste 120,dacă sideremia este sub 60 deja aveți anemie feriprivă. Eu am avut Sideremia 45 și aveam toate problemele din prima parte și multe altele. Tratament Betaserc 2 an fier și B complex Tardiferon, sau Sorbifer, Tothema+VitaminaC efervescentă și mese doar cu produse din Carne roșie, porc, vită, fără lactate, brînzeturi. După 2 ani am scăpat de amețeli, deci am lăsat Betaserc, dar fierul îl iau în continuare dar la 2 mese cu carne, și o masă cu lactate, brînzeturi+1 vitamina D. După 3 ani de abia am Sideremia 100 și nu mă opresc pînă nu ajung la 150,deci încă cam 3 ani, dar mi-am revenit aproape complet, nu mi se mai face rău la analizele de sînge, numai amețesc, fără vertijuri, numai obosesc așa repede, vederea și-a revenit. Totuși din cînd în cînd msi îmi amorțesc mîinile și picioarele și sunt gheață, dar după ce iau fier își revin.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Nicu 79
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Nicu 79
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.