Clickmed
programare rapida la medic

Neancredere in sine

Psihologie si psihoterapie
Intrebare postata de piticu90 cu 9 ani in urma

Buna seara! Ma numesc Liviu, am 19 ani si am urmatoarea problema: cred ca sufar de nedezvoltare fizica (nu gasesc al termen). Pur si simplu la varsta mea sunt foarte slab, cca. 56 kg la 1.69, de mancat mananc in jur de 4 mese pe zii, cu o alimentatie sanatoase dar degeaba. Nu se vede nimic. Daca cu inaltimea sa zicem ca ar fii genetic( nici parintii nu sunt inalti) dar greutatea nu pare ok. In plus sunt foarte timid, nu am vazut pana acum nicio prietena cat despre viata sexuala nici nu se pune problema chiar daca imi doresc foarte mult. Pe langa asta am un penis foarte mic de cca. 11 cm.Chiar daca multi spun ca e mai importanta tehnica eu tot nu ma pot impaca niciodata cu ideea ca am unul din cele mai mici penisuri.Ma gandesc serios ca atunci cand voi avea bani sa iau pastile indiferent ca merg sau nu si indiferent de consecinte. Sufar si cu acneea, matreata in ciuda faptului ca am incercat tt. tratamentele naturale si ne naturale din comert. Am si miopie, de cativa ani port ochelari si strabism. Anul acesta voi da bacul si nici cu scoala nu merg foarte bine. Numai imi suport corpul , viata. Uneori, daca as avea langa mine un pistol l-as folosii fara sa ezit. Prieteni aproape deloc si aceia mai mult la nevoie. Va rog sa ma ajutati deoarece cedez psihic. Am ajuns sa cred ca toate femeile de varsta mea sunt curve, am ajuns sa cred ca singura mea scapare sunt banii. Cat de multi bani. Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi, credeti ca e ok daca merg la un endocrinolog, se mai poate incepe la varsta asta inaintata tratament pe baza de hormoni? Credeti ca trebuie sa vizitez si un psiholog? Astept raspunsul dvs. cu interes maxim. Multumesc anticipat!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Neancredere in sine"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

FreeStyle11 (acum 9 ani)

Eu zic ca exagerezi, pt ca exista solutii la problemele tale, dar totul trebuie sa porneasca de la cap.Adica trebuie sa-ti schimbi modul de a gandi daca vrei sa fi fericit pt ca altfel vor aparea alte probleme si vei aunge din ce in ce mai mult in depresie.Daca vrei sa-ti schimbi infatisarea eu zic sa incepi usor usor si pana la urma ai sa reusesti.Inteleg ca fizicul te descurajeaza, dar iti spun ca poti sa faci destule pt asta, chiar daca inaltimea nu o poti schimba.Nu te gandi ca daca esti inalt sau mai dezvoltat esti mai apreciat de fete, ca nu e chiar asa.Fetele au diferite gusturi, trebuie sa gasesti pe cea potrivita tie si gusturilor tale.Uite daca vrei sa fi multumit, incearca sa mergi la sala si sa dezvolti musculatura, pe langa ca vei arata foarte bine, e si un bun antidepresiv, sportul in general, si cel mai sanatos.Eu zic sa mergi la psiholog, ca te poate ajuta foarte mult in a-ti atinge scopurile si a te echilibra psihic.Daca esti mai increzator si mai curajos ai sa ai multe de castigat pe toate planurile.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
piticu90 (acum 9 ani)

Da, dar majoritatea acestor probleme se rezolva numai prin bani. Daca nu ai nu poti sa mergi la sala, chiar si 1 milion sau 50 de lei pe luna e o suma destul de importanta.Sincer ma gandesc cu groaza cand o sa intru acolo si o sa vad pe aia cu muschi de un metru cum s-or uia la mn. Oricum o sa ma apuc de sala si vreau sa iau si ceva. Dar tot cred ca daca ai banii poti cucerii fete. Imi e greu sa cred ca mai sunt fete cuminti care se uita si la alt ceva iar daca mai sunt nu ies in evidenta ca pitipoancele de pe fb. Si tot nu pot sa scapi de problema cu potenta: ma gandesc cu groaza la clipa cand voi fii cu o fata in pat si va vedea ceva atat de mic. Sau mai bn. zis sa nu vada mai nimic. Poate pare amuzant dar nu este. Sper doar sa mearga si la mine cum a mers la altii cu pastile ca altfel e grav...

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de piticu90
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de piticu90
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
FreeStyle11 (acum 9 ani)

Ai o gandire de om necopt, fara suparare.Cred ca tu ai nevoie de o ocupatie ca sa nu te mai gandesti la toate astea.Sincer foarte multi oameni au problemele tale, am mai vorbit cu ei, dar totusi nu sunt asa suparati a tine, si una din cauza ar fi ca au o ocupatie, fie un hobby, fie un loc de munca.Oricum in ceea ce priveste problemele tale, sa sti si tu ca banii rezolva multe, dar nu sunt totul pe lumea asta, si nu te gandi ca sunt numai pitipoance peste tot, ca daca ai cauta sau ai deschide ochii mai bine ai vedea ca exista si fete care merita.Nu stiu in ce anturaj traiesti tu de numai pitipoance vezi, dar trebuie sa cauti o fata calumea care sa te iubeasca cu adevarat.Chestia cu aspectul e o chestie superficiala, de a tineretii, nu este cu adevarat importanta.Ce este importanta e sanatatea, iar aspectul in primul rand trebuie sa il ai pt tine, nu pt altcineva, tu trebuie sa te simti bine in pielea ta si asa te vei simti bine si increzator, si asa vei emana incredere si curaj.Schimba-ti gandirea, asta trebuie sa faci mai intai, si pe urma sa vezi de aspect, de la cap porneste toata mobilitatea de care avem nevoie.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
piticu90 (acum 9 ani)

Ideea e ca si cu hobby ul, ocupatia etc. stii cum e "trebuie sa mai ai si cu cine". In general eu nu am cu cine din motivele mai sus mentionate. E foarte dificil cand intalnesti persoane noi sa te pierzi, sa spui lucruri aiurea pe care in mod normal nu le-ai spune pt. ca iti trec o gramada de chestii in cap despre ceea ce spun persoanele respective despre tn. Eu spun ca snt. urat pt. ca asa aud de la altii, eu personal le dau dreptate: e urat sa ai cosuri, sa porti ochelari pt. ca ai miopie si strabism. Nu spun ca eu snt. singurul, spun ca nu pot gasii increderea de a merge mai departe, ca numai vad nimic bun nici macar in viitor, nu ma mai pot bucura de nimic si asta nu e ok de la 19 ani. Vreau o schimbare, incerc dar deloc. Efectiv eu nu stiu si nu pot sa cuceresc fete cu replici de 2 bani. Grupul meu de prieteni practic nu exista. Foarte rar ies pt. ca nu sunt placut datorita vestimentatiei care nu e la moda si de firma si a altor lucruri mai sus mentionate. Astept sa fac bani si sa vad atunci ce va fii, e singurul lucru care mai mi a ramas si pt. care voi lupta. O sa merg si la un psiholog pt. ca efectiv numai pot psihic dar si fizic, nu stiu daca e ok ca la 19 ani sa ai multe fire albe in cap si sa fii doar piele si os in ciuda faptului ca mananci destul de mult. Oricum iti multumesc ca mi-a raspuns atat de repede si promt.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de piticu90
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de piticu90
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
FreeStyle11 (acum 9 ani)

Cauta-ti niste prieteni adevarati, nu de astia care se uita numai la banii tai si la ce haine porti si ale fleacuri.Aia nu sunt prieteni, trebuie sa gasesti oameni de incredere si adevarati, niste prieteni in adevaratul sens al cuvantului.Ti-am spus daca iti schimbi gandirea vei vedea ca vei reusi sa rezolvi multe probleme.Fericirea si echilibrul psihic trebuie sa ti-l faci, nu trebuie sa depinda de cum arati, de haine, de bani, de prieteni, femei etc.Trebuie sa depinda de TINE si numai de TINE, asa vei intelege adevarata fericire, cand vei reusi sa fi multumit cu tine fara sa ai nevoie de bani, haine, masini si alte fleacuri.Banii sunt buni daca sunt folositi cu cap si pt lucruri bune, nu pt toate p***aile.Incearca sa te echilibrezi psihic si numai da atata importanta lumii din afara, ca ei nu trebuie sa reprezinta nimic pt multumirea ta sufleteasca.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de FreeStyle11
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de FreeStyle11
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.