Clickmed
programare rapida la medic

Vaccinul antirabic, gratuit sau se plateste?

Vaccinuri si vaccinari
Intrebare postata de edward_w92 cu 9 ani in urma

Am si eu o intrebare legata de vaccinarea antirabica.
Aseara fiind cu prietenii cu bicicletele, plecati pentru a escalada coclaurii, am fost muscat de un caine de pe drum dar fara a da semne de agresiune la prima vedere. Am plecat dupa o ora jumatate in oras la spital si m-am adresat la UPU la spital.
Mi s-a cerut buletinul, completat fisa medicala, trecut la pansat rana(superficiala, fiind totusi iute de picior) si mi s-a administrat vaccinul antitetanos apoi bilet de trimitere la Contagioase pentru antirabic. Am primit prima doza de antirabic, urmeaza celelalte 4 doze la intervalele specificate in biletul de trimitere. Am o nelamurire, cine achita aceste vaccinuri antirabic/antitetanos? Eu sunt student, teoretic sunt asigurat, practic se pare ca trebuie sa efectuezi o intreaga tevatura cu 15 hartii de la 30 de institutii, bla bla bla, va dati seama ca de asta nu am eu timp? In cazul meu sa ma astept la a achita vreun leu pentru vaccinare? Peste tot am inteles ca e gratuit, nu mi s-a cerut achitarea niciunui leu la prezentarea la spital pentru vaccinare, ma gandesc ca daca era necesar, imi cereau bani, nu? Singura nelamurire, cei asigurati nu platesc nimic, dar cei neasigurati?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Vaccinul antirabic, gratuit sau se plateste?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Adrian (acum 8 ani)

Vaccinul antirabic se face in regim de urgenta si este gratuit. Din pacate nu in toate orasele exista sectie de antirabic

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
MembruMobileApp1483562198 (acum 7 ani)

La urgenta prima doza de vaccin este gratuita urmatoarele patru sunt contracost daca esti neasigurat. Te costa in jur de 80 lei doza. Doamne Ajuta!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp1483562198
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp1483562198
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.