Clickmed
programare rapida la medic

VENA JUGULARA

Cancer
Intrebare postata de tclaudia89 cu 10 ani in urma

Buna,
Tatal meu se lupta cu cancerul la gat de 1 an de zile nu sa operat ,cangreoni nu sau dezvoltat insa au aparut alte complicati sa infundat vena jugulara iar a doua este pe jumatete medici nu vor sa-l opereze pentru ca au zis ca poate sa moara pe masa de operatie iar de cáncer nu mai pot sa-l opereze .In momentul de fata ia tratament pentru vena care este pe jumatete infundata ca sa nu se infunde de tot.Va rog frumos sa ma ajutati de vreo 2 saptamani are dureri intr.-una de cap dureri groaznice medici spun ca sar putea sa fie de la vena ,a facut film la cap ,plamani ,gat cancerul nu sa imprastiat,ia tot felul de calmante si nu-i trece chiar nu exista ceva sa-i amelioreze durerea il doare zi si noapte.Va multumesc astept un raspuns

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "VENA JUGULARA"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

ELENA (acum 8 ani)

infiltratii cu novocaina in regiunea pericarotidiana, se poate sa fie accidente vasculare si de acolo sa=l doara capul, poate are hemoragie de la ruptura de artera carotidiana.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.