Clickmed
programare rapida la medic

Alergie

Alergii
Intrebare postata de negoitageorgiana cu 10 ani in urma

Buna ziua. Am un copil de 10 ani si in urma analizelor a iesit IgE 9,2.Va rog sa ma ajutati si sa-mi imi spuneti care este valoarea de referinta a acesteia pentru un copil de 10 ani si ce trebuie sa fac daca nu este normala.Mentionez ca are o tuse seaca ,nasul este infundat ,isi" drege glasul" si acest lucru se intampla de anul trecut.Unde trebuie sa ma duc cu el si ce alte analize nai trebuie sa-i fac?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Alergie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

monea lacramioara elena (acum 9 ani)

Buna ziua.As avea si eu o intrebare la care nadajduiesc sa primesc un raspuns de la cineva.Am un copil de 9 ani |(fetita) si am fost internata cu ea ptr ca facuse febra foarte mare care nu i-a scazut 3 zile la rand.Acolo mi-au facut printre altele si analiza asta IgE si avea 95,2 UI/ml mi-au zis sa ii fac tratament cu Singulair 3 luni,aerius o cap pe zi dimineata o luna si ketof 1 cap pe zi seara timp de o luna.Asta mi-au zis la urgente.Dupa care mi-au sugerat sa merg la un alergolog sa vad care este cauza.Mentionez ca sunt din Constanta si as vrea sa imi spuneti unde as putea merge,ce analize si la ce doctori as putea sa merg...ptr ca sincera sa fiu nu as vrea sa ii dau Singuler dupa o singura criza de sufocare,ptr ca si asa plamanul era incarcat de mucus,nu cred ca fetita mea sa fifacut la varsta asta o criza de astm bronsic.Va multumesc din suflet si as dori o indrumare.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
mihaela (acum 9 ani)

buna ziua ,am un baietel de 5 ani cae a avut acum 2 ani val IGE 1960 ,am facut panel pediatric si a iesit val marite la alfa lactoglobulina2.10 ,albumina bovina 0.60 albus de ou 1.02, alternaria alternata2.51,cazeina1.21,si lapte pasteurizat1.0 . Am mers la un medic alergolog si n ea recomandat interzicerea acestor alimente ,am tinut regimul (recunosc ca am mai gresit cate o inghetata ,un biscuite din comert) am repetat IGE-ul si i a iesit 2000 .Nu mai inteleg ce se intampla,la baietel nu i iese nimic pe piele nu raceste nu tuseste foarte des .Si inca ceva acum doi ani cand i am descoperit ige -ul a fost din cauza administrarii unui tratament cu gentamicina intravenos (avea puroi in gat)si a facut o reactie adversa , s a invinetit tot si facea cand febra cand frisoane la 20 min dupa administrare .E POSIBIL CA DIN CAUZA ige-ULUI MARIT SA MI FACA ASEMENEA REACTII LA ANTIBIOTICE ,mi e frica ca o sa fie un copil neprotejat multumesc

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Utilizator11554307306 (acum 5 ani)

Ați rezolvat problema cu IGE-ul?
Dacă da, cum? Vă rog, dacă se poate să îmi răspundeți. Şi băiețelul meu are IGE-ul f mare. Mulțumesc!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Utilizator11554307306
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Utilizator11554307306
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.