Clickmed
programare rapida la medic

Informatii despre proteze de genunchi

Proteze
Intrebare postata de dorianenache cu 10 ani in urma

Mama mea sufera de artroza la genunchi, de foarte multi ani. Am facut tot felul de tratament, dar in prezent fara rezultat. Am fost la dr Andrei Ioan Bogdan la o consultatie si ne-a spus ca situatia impune protezarea genunchiului. As vrea sa stiu care este procedura pentru a obtine proteza de la CNAS intr-un spital de stat? Si daca sunt aceleasi proteze la stat si la privat? Am inteles ca la privat se obtine foarte usor, dar pretul operatiei de 9000 ron propus la Sanador este mare pentru noi. Va multumesc!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Informatii despre proteze de genunchi"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

iordache35 (acum 9 ani)

As vrea sa va intreb daca este posibila protezarea genunchiului este posibila daca mama mea are varice foarte mari si este destul de plinuta ac***a la 1,57m 94 de kg. Am inteles ca sunt 2 riscuri destul de importante pentru aceasta operatie. Practic exista contraindicatii majore pentru operatie? Durerile sunt foarte mari si nu am vrea sa renuntam la idee. Am fost la dr Andrei Ioan Bogdan la o consultatie care ne-a spus ca preoperator trebuie sa mai slabeasca mama si ca trebuie sa se opereze de varice. Medicul a fost foarte bine intentionat si atent cu detaliile, dar nu ne-a incurajat cu operatia momentan, spunand ca trebuie o pregatire foarte buna pana la momentul operator.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de iordache35
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de iordache35
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
STEFAN ANGELA (acum 9 ani)

Mama mea sufera de artroza la ambii genunchii, as vrea sa stiu care este procedura pentru a obtine proteza de la CNAS intr-un spital de stat? Are o pensie de 800 ron.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.