Clickmed
programare rapida la medic

Va rog sa cititi

Psihologie si psihoterapie
Intrebare postata de erzsebet-emilia cu 15 ani in urma

De cateva luni bune am o stare ciudata numai pot manca cand vad mancarea imi vne sa vars sau cand simt mirosuri de mancare am stari de lesin,stari de greata mai ales,moleseala,sunt mereu trista,ma enerveaza orice lucru numai suport aglomeratiile nu imi place sa vad oamenii mancand nu imi place de mine .Am avut o perioada mai grea tin sa cred ca nu este asta cauza .Am facut analize 2 coproparazitologice au iesit negative am facut la urina ficat plamani la stomac endoscopie toaate sunt bune + ecografie abdominala kre a iesit bine.Pur si simplu nu ma mai recucosc ..fac atacuri de panica cand ies din casa, mi se accelereaza bataile inimii ma inmoi toata ,tremur ,numai pot vb bine ,numai pot suferi mancarea imi este scarba de ea.Oare chiar este o problema pshica??are vreo rezolvare??

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Va rog sa cititi"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

Elena991510 (acum 15 ani)

schimba mediul, iesi la munte in aer curat, undeva la tzara, eventual ca sa schimbi radical viatza, mergi in strainatate pt o sapt -doua, daca ai niste prieteni acolo si roaga-i sa te primeasca...
incearca sa dormi mai mult, ca somnul vindeca toate problemele..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Elena991510
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Elena991510
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
andrei178 (acum 15 ani)

Poate merita sa incerci cateva sedinte de terapie sau consiliere cu un specialist care te poate indruma corect. Eu iti mai recomand ceva, care poate parea stupid, dar cine stie...fa-ti analiza pentru depistarea de Helicobacter Pylori. Se localizeaza in stomac si da senzatiile pe care le descrii, cel putin eu asa am patit. Analiza se poate face din sange sau direct din stomac prin endoscopie. Atentie si la frustrarile subconstiente, tot un specialist te poate lamuri. Multa sanatate!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de andrei178
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de andrei178
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.