Clickmed
programare rapida la medic

Probleme multiple, stare de anxietate ...

Ametelile si vertijul
Intrebare postata de buchar3st cu 10 ani in urma

Buna ziua , de aproximativ 5 luni am niste probleme de care din pacate nu reusesc sa scap.
Totul a debutat in urma unui drum in afara tarii , unde a fost oboseala, frig si am mancat cateva lucruri grase pe care nu le mancam de obicei.
In seara dupa ce am mancat o omleta cu slanina si destul de mult ulei, m-am trezit in toiul noptii transpirat apa si cu o durere foarte puternica in partea dreapta sub coasta. Am avut si stari puternice de voma dar am reusit sa le stopez cu ajutorul unui grepfruit.Starea a persistat si prima jumatate de zi , iar apoi treptat duerea( intepatura) s-a mutat in zona inghinala dreapta. La sfarsitul zilei , fiind foarte obosit, am incercat sa adorm, dar imi era imposibil, deja intrasem intr-o stare de tremurat continuu si am inceput sa ma pierd cu firea.
Atunci am apelat la 112, a venit o salvare si am ajuns la un spital dintr-un orasel din Germania. Acolo, dupa cateva investigatii (Ecograf si cateva teste de sange) s-a constat ca as avea o piatra blocata undeva in partea de jos spre finalul ureterului. Am ramas in spital pentru investigatii. A doua zi, mi s-a facut o urografie cu substanta de contrast , in care a reiesit ca ar fi un blocaj pe ureterul drept, dar din pacate piatra nu se vedea deloc, s-au incercat toate metodele de ecografie.

Dupa inca o zi de spitalizare am fost lasat sa plec acasa, nefiind probleme cu functionarea rinichilor si etc.

Dupa ce am ajuns in tara, am fost la urgente unde mi s-au facut alte analize + ecograf. In aceste analize ar fi reiesit ca am niste saruri foarte ridicate in urina. Mi s-a dat Uractiv cu albastru de metilen si No-Spa , cu recomandarea de a merge la un medic urolog.

Am plecat apoi si la Urologie , unde dupa urografia facuta in Germania medicul a constatat ca da, ar fi o piatra dar nu o vede. Mi s-a spus ca probabil o voi elimina natural si mi s-a dat un medicament pentru largirea prostatei(nu ami stiu cum se numeste) si in continuare No-Spa pentru dureri, care nu erau mari deloc , in afara disconfortului in zona inghinala, dar suportabil.

Toate aceste lucruri se intamplau pana la mijlocul lunii ianuarie.

Dupa o perioada de aproximativ inca o luna, obserc***a ca starea nu se amelioreaza, am fost la INTERNE, unde mi s-a facut un set de analize + urina + ecograf. Analizele au iesit bine, mai putin ca s-a depistat in stomac Helicobacter Pylori(problema mai veche dealtfel).

Ok, din pacate durerea exista si in ziua de astazi , cel mai mult in partea dreapta sub coasta si spre inghinal, dar acum nu mai e chiar jos.
E insotita de niste stari de anxietate relativ severe in ultima vreme, plus de ameteli continue si tremurari interioare ale extremitatilor...

Mai precizez ca am fost si la cateva controale repetate de apendicita si nu ar fi probleme. am mai luat niste calmante pe baza de plante si vitamina D3, ulei de salvie, magneziu ,dar fara prea multe rezultate...

Pur si simplu nu mai stiu pe ce drum sa o mai iau. Este clar ca starea de anxietate si de panica s-a instalat in prima noapte cand am si ajuns la spital, dar este o cauza colaterala , principala problema fiind durerile ce persista . Mai nou durerea se plimba si in partea stanga, tot asa , sub coasta si un pic mai jos, dar are o intensitate mai mica, iar stomacul am inceput sa il simt cam ciudat in ultima vreme.

Intamplator am luat zilele trecute cativa catei de usturoi si durerea de stomac mi-a trecut brusc si s-a mentinut asa aproximativ 24 de ore, iar acum este un pic de discomfort si acolo.

Sper ca ma poate ajuta cineva cu vreo idee, ceva , pentru ca simt deja ca o iau razna.Nu mai pot merge deja in zone aglomerate sau necunoscute fara cineva langa mine...

Multumesc !

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Probleme multiple, stare de anxietate ..."
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

buchar3st (acum 10 ani)

Am uitat sa precizez , ca la cele vreo 7 ecografe facute nu apareau modificari ale organelor..

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de buchar3st
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de buchar3st
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
George_79 (acum 10 ani)

In primul rand,cred ca este vorba de sistemul nervos central,pe care il ai,care nu e tocmai ok,in cazul in care esti o persoana ..,mai precipitata cred ca ar fi cazul sa sti sa te controlezi.
Din ce am mai citit si eu,am inteles ca imbolnavirea organismului survine in principal cand se creeaza un dezechilibrul al sistemului nervos,cauzate de stres ,oboseala, somn insuficient,alimentatie nesanatoasa.
Toate aceste aspecte,duce la o scadere a imunitatii organismului,iar unde e locul mai slab al organismului acolo boala se localizeaza.
Un prim pas cred ca ar fi bine sa il faci,prin a face cateva exercitii fizice cu geamul deschis dimineata,
sa alergi chiar prin parc ocazional cand ai timp,sau sa-ti cumperi o banda de alergare daca...,ai posibilitati este si mai discret,si mai confortabil pentru ca faci gimnastica in locuinta.
E bine sa ti o dieta din fructe si legume si consum de lichide cu se recomanda si la tv.
Sa renunti la fumat in caz ca fumezi,inlocuieste cafeaua cu ceaiurile mai ales pe cele bune ptr. probleme renale.
Gandestete ca banalul musetel,este cred cel mai bun remediu naturist,care are si proprietati antiseptice.
Nu consuma ciocolata,contine cofeina si iti creaza o stare de agitatie,si cel mai important lucru este ca cel putin seara inainte de culcare sa nu iti incarci memoria cu problemele pe care trebuie sa le rezolvi a doua zi, lasa-le pentru a doua zi dimineata cand te trezesti,cand ai mintea mai limpede si poti gandi lucid,ce vei face,sau problemele pe care le poti rezolva in acea zi.
Cred ca aceasta metoda este cea m-ai puternica arma impotriva stresului.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de George_79
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de George_79
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Angela (acum 8 ani)

Nu stiu din ce oras sunteti, poate ar fi bine sa veniti si in Cluj, la clinica Lukmed, daca este o piatra mai mare, se sparge in bucatele mai mici, se monteaza un stent pentru eliminarea lor fara sa se zgarie ureterul si apoi veti fi ca nou :-).

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.