Clickmed
programare rapida la medic

Ce sfat imi puteti da ?

Candidoza Acidificare urinara
Intrebare postata de H2011 cu 10 ani in urma

Buna ziua,

Acum doua luni am avut problema la una din urechi; auzul imi scazuse si am mers la farmacie unde mi-a dat oxacilina .

Dupa cateva zile de tratament cu oxacilina, in gura mi-a aparut o afta care ma tinut vreo 5 zile si intr-un final am scapat de ea dar , apoi aveam limba albicioasa si dimineata ma trezeam cu un gust dulce in gura; dupa aceste probleme am observat o stare de discomfort in zona intima ; aveam labiile inflamate tare si o senzatie de arsura, usturime si dupa inca cateva zile un miros cam neplacut in vagin . M-am spalat cu bicarbonat si ceai ginosept ,apoi cu musetel, pelin, dar , de miros nu am scapat pana nu am luat tinizol.

Iar la stomac aveam arsuri ; devenisem anemica si lipsita de putere...( stiu doar ca eu sunt alergica la oxacilina -si spun acest lucru pt ca prin 2008 am mai avut un astfel de episod ) doar ca intr-un final mi-a trecut cu tinizol...sau fasigyn nu mai retin exact.
Cred ca mi-am distrus flora la stomac si cea vaginala si nu stiu cum sa fac sa imi revin.


Odata luat acest medicament ( tinizol) a disparut si acel miros urat dar, imi aparuse si o scurgere albicioasa cu firisoare albe care era din ce in ce mai multa ( am avut nopti in care nu puteam sa dorm datorita mancarimii ce mi-o provoca acea scurgere usor purulenta si acida care imi iritase zona intima asa rau incat se subtiase tesutul....; trebuie sa mentionez ca si in trecut am avut probleme cu rinichii- litiaza urinara ).

Acum urmez Urinal Akut si Supradyn ( asa mi-a recomandat farmacista ) dar, inca nu m-am vindecat complet - am scapat de miros , am scapat de acea scurge albicioasa dar, am ramas cu o senzatie de arsura a vulvei ,si uneori am o secretie usor spre alb - care ustura in asa hal datorita faptului ca e prea acida... si nu inteleg de unde atata aciditate? parca si urina e la fel...) lucru foarte suparator pentru ca ma irita rau in interior si nu stiu ce sa mai fac; pentru usturime si antiinflamator folosesc crema cu extract de galbenele si vad o imbunatatire dar a doua zi , simt acelasi discomfort.

Boala prin contact sexual nu are cum sa fie pt ca partenerul meu nu manifesta nici un fel de simptom sau discomfort.
E posibil sa fie alta cauza aciditatii prezente in urina si acea scurgere usor albicioasa ? sa fie cumva o problema gastrointestinala uneori mai am arsuri la stomac ; inca ceva : cand beau ceai de pelin parca acea aciditate mai dispare e mai suportabila si nu ma mai irit in zona intima...dar, cum nu pot sa beau mereu acest ceai de pelin datorita faptului ca e si el toxic,chiar nu stiu ce sa mai urmez.
Pe perioada tratamentului am urmat o dieta care cuprinde mai mult legume fierte ( brocoli, fasole,morcov, spanac s.a.)
Ce sfat imi puteti da ? Sa urmez Refflor - forte pt refacerea florei ? Consum iaurt foarte mult dar ....
Va rog din suflet un raspuns, simt ca nu mai rezist cu atatea medicamente luate.

Va multumesc pentru timpul acordat.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Ce sfat imi puteti da ?"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.