Clickmed
programare rapida la medic

Psiholog online

Psihologia cuplului
Intrebare postata de Nyko12345 cu 10 ani in urma

Buna ziua,ma numesc Nicoleta,am si eu o mare problema la care nu gasesc nici o solutie ,
In primul rand , am 20 de ani sunt casatorita de aproape 2 ani si nu e totul asa cum ma steptasem eu,
Locuiesc in casa cu parintii sotului,bunica , cumnata si cei 3 copii ai sai,ideea e ca am ajuns la epuizare si fizic si psihic,eu m grija de cei 3 copii ma ocup cu treburile casnice cat cumnata este plecata in strainatate cate 3 -6 luni,si l urma tot eu ajung la critici si la nemultumiri, eu nu mi am dorit decat o casa si sa am familia mea proprie nu sa ma ocup de familia altuia, eu am vrut sa ma mut separat dar el nu vrea ,cu ideea ca nu poate sa si lase mama,eu nu mai stiu ce sa fac m innebunesc pe zii ce trece, nu pot vorbii cu nimeni , nu am sprijin moral din partea nimanui nici macar al mamei mele, sunt judecata din toate partile...oare ce sa fac sa ma despart sau cum sa procedezzz??

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Psiholog online"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (5)

Psiholog A.S (acum 9 ani)

Buna ziua,

Despartirea nu cred ca ar fi o soultie , in momentul in care tu te intelegi bine cu sotul tau . Ar fi indicat sa il iei deoparte si sa vorbiti despre asteptarile tale in ceea ce priveste casnicia voastra. Poate in felul acesta ajungeti la un numitor comun. Atributiile pe care tu le ai acolo sunt mari , si nu tin numa de tine. O discutie clara si obiectiva cu membrii familie te-ar ajuta sa decizi ce anume poti si vrei sa faci cu viitorul vostru. Ma gandesc ca i-ti este f greu mai ales cand nu ai cu cine discuta Poate aici vei gasi sprijinul necesar .
Mult sucees!

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Psiholog A.S
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Psiholog A.S
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
Larisa577 (acum 9 ani)

Ia-l deoparte si pune punctul pe i. Tu nu te-ai casatorit cu familia lui ci cu el. Explica-i ca e timpul sa iasa de sub fusta mamei si sa-si construiasca propria viata si familie. In cazul in care mama lui ii baga idei dintrastea in cap, nu o sa reusesti sa-l schimbi doar dezlipindu-l de ea. Ai gresit de la inceput ca ai acceptat situatia. O relatie nu va fi niciodata sanatoasa in prezenta parintilor. Am vazut tot felul de situatii din acestea, deobicei barbatule prea atasat de mama si tinde sa-si compare sotia cu aceasta, are aceleasi asteptari de la ea ca de la mama sa. Dezobisnuieste-l ia-l deaclo, daca nu reusesti pleaca de una singura, e un mod nesanatos de a trai, plus ca esti tanara si trebuie sa ai viata ta. Daca el nu reuseste sa zboare din cuib, de ce il lasi sa te traga si pe tine in jos, iti strica si tie viata. Da il iubesti dar nu te minti spunand ca nu poti fara el, el ti-a pus conditiile astea care iti taie aripile, asta nu e iubire, in care nu esti fericita si nu ai timp pentru a sta cu partenerul.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Larisa577
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Larisa577
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Nyko12345 (acum 9 ani)

Am incercat in toate modurile sa l fac sa reactioneze mama sa isi bate joc de el ii trimite o data la 6 luni 50 100 de euro , sora sa nesimtita ii trimite tot asa si el prostul ii ingrijeste 3 copii , taicasu il dirijeaza in tot felul la 30 de ani ai lui ju l lasa sa iasa la o bere daca se cearta cu el il ameninta ca il da afara , dar faza cea mai cea este ca el a spus ca daca ii fac un copil se schimba , nu sa schimbat deloc va din contra e mai prost am o fetita de aproape 3 luni eu singura ma descurc cu ea ca el are tinp doar pt sorasa si copii lui , nu mi vine sa cred cat de p***a am fost sa ajung sa ma bag intr un neam asa prost , tampita merge si ma barfeste la neamurile mele ma face cu ou si cu otet si nici nu recunoaste el tine cu ea zice ca eu sunt prea nervoasa si chestii dinastea nu am cum sa procedez cu el ! Are pebsie de 700 de euro si zice k nu s-ar descurca in chirie nici la mama nu vrea sa se mute nu stiu ce sa mai fac !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Nyko12345
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Nyko12345
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Nyko12345 (acum 9 ani)

Problema este ca nici cu el nu ma mai inteleg din cauza lor isi vara coada in familia mea tot timpul il imarliga in toate felurile si el prost pune botul parca zici ca traieste cu ochii inchisi eu cobsider ca singura varianta este sa plec cu fetita sa ki fac un viitor macar linistita ca in felul asta nu reusesc nici macar liniste nu am in casa cei 3 copii sunt niste salbatici au fost crescuti de strabunica urla intruna si au numai mofturi abia se poate odihni fetita mea parca suntem in jungla si daca ii spun ceva spun ce eu sunt rea si am ceva cu ei :(

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Nyko12345
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Nyko12345
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Ciurea Alexandra (acum 8 ani)

Buna ziua, sunt căsătorită de 12 ani am 2 copii, încă de la începutul relatiei sotul meu ma mintit.Avind viciul de a fuma si de a bea cand neam cunoscut, eu iam spus ca nu mi plac baietii care fumează si bea. El a ascuns toate lucrurile astea spunandu mi ca sa lăsat, iar eu l am crezut. In ziua cununiei l am vazut fumand. De aici au început discutiile binenteles ca ma durut faptul ca ma mintit.Ne am căsătorit si la scurt timp si a dat arama pe fata, si azi dupa 12 ani, el continua sa minta in diverse situatii, se poarta urat cu mn., mă jigneste face tot cea ce mie nu mi place ( contrra)
dar cu toate astea spune ca ma iubeste. Cum vine asta ca eu nu mai inteleg nimic

Notificarile raspunsului dezactivate
Seteaza notificarile pe email
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de
×
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.