Clickmed
programare rapida la medic

Am 2 infarcturi

Boli de inima
Intrebare postata de vasilestan cu 10 ani in urma

Vrea un doctor sa ma opereze....oare? Pun aceasta antrebare, pentru ca nu am bani. Of, cate am patit..mi sa facut coronarografie, de doua ori...dar mi sa spus numai, ca am 3 coronare anfundate, si ca sa mi se faca revascularizare, baypas, ...da nimeni na miscat un deget, toti asteptau sa dau ce nici eu nu aveam, bani! .numaiDumnezeu stie! Nu am avut bani, cand am fost la spitalul militar, an 2007! La primul ifarct. An 2009, al doilea infart. Am fost la spitalul universitar, si mi sa cerut 70 milioane lei veki. Mi sa spus; vinde tot ce ai ( dar eu nam nici macar un pat cumparat, am gasit o dormeza veke, la gunoi, si pe ia dorm si astazi.) Ce sa fac? De unde sa iau bani? Cine ami da? De unde dau annapoi? Am pensie de handicap, de 234 lei pe luna. Cum pot sa platesc operatia? Sant asigurat, dar cine ma baga an seama?...nimeni fratilor. Nimeni, si nimic. Oare exista an tara noastra un doctor bun la inima si suflet, sa vrea sa ma opereze dar sa stie ca nu pot plati nimic, pentru ca nu am. As plati bucuros sa dau tot ce as putea avea, sa fiu si eu sanatos. Am 55 de ani, nevasta e mai bolnava ca mine....vai saraca ce are, da nu cu inima, ....va rog, daca cineva stie ceva...sunati la 0766728995, si Hristosul Dumnezeului celui vesnic, puternicul lui israel, sa va binecuvanteze, si sa aveti parte cu El, an amparatia lui Dumnezeu.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Am 2 infarcturi"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.