Clickmed
programare rapida la medic

Schimbare de comportament dupa casatorie

Psihologia cuplului
Intrebare postata de maria_8 cu 10 ani in urma

Buna ziua,

Sunt casatorita de aproape o jumatate de an si simt ca sotul meu se schimba din ce in ce mai mult. Pana sa ne casatorim am stat impreuna cred ca aproximativ un an si jumatate si a fost totul bine, chiar neasteptat de bine. Toate lucrurile le faceam impreuna, ba chiar cateodata el ducea greul mai mult decat mine. Dupa casatorie usor usor lucrurile au luat o alta intorsatura. El este din ce in ce mai nervos, ma ajuta din ce in ce mai putin si lucrurile se fac doar asa cum vrea el. Nu stiu cum sa explic ca sa fiu inteleasa, nu pot sa zic ca face lucruri pe care nu pot sa i le iert, dar sunt mici detalii care fac diferenta. Nu ma mai simt bine cu el, nu ma mai simt protejata, nu ma mai simt alintat etc. Lucruri pe care el le facea des si cu foarte mare drag. As vrea sa-mi spuneti cum sa vorbesc cu el, sa-i comunic toate aceste lucruri pentru ca am incercat si mereu imi spune ca mi se pare mie sau ca e nervos cu munca. Trebuie sa precizez ca eu de cateva luni nu mai am serviciu si certurile si comportamentul lui ciudat le pun pe seama acestui lucru, de cele mai multe ori. Suntem impreuna de 4 ani si pana acum cateva luni am avut o relatie foarte frumoasa.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Schimbare de comportament dupa casatorie"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.