Clickmed
programare rapida la medic

Afectiuni genitale

Boli genitale feminine
Intrebare postata de melahrinia cu 10 ani in urma

Acum ceva vreme am folosit gel igiena intima din comert si cam de atunci mi se trag problemele de care nu reusesc sa mai scap in ciuda tuturor investigatiilor si tratamentelor medicale;ulterior am intrat la menopauza indusa chirurgical ,ultimele investigatii arata cam asa:leucocite relativ frecvente,mucus prezent,coci gram + in diplo(examen secretie)si stafilococ coagulo - negativ MRS si enterococ(examen bacteriologic) ;dupa ultimele investigatii nu am mai facut nici un tratament ;nu am contact sexual de dupa operatie pentru ca-mi este imposibil din cauza durerii, iritatiei locale,prurit etc.ce-mi recomandati pentru ca sunt disperata

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Afectiuni genitale"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

melahrinia (acum 10 ani)

Buna ziua!
As dori sa primesc raspuns pe email la situatia pe care am prezentat-o despre problemele mele
Multumesc,

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de melahrinia
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de melahrinia
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
MembruMobileApp150330210428199 (acum 6 ani)

Si eu am o problema cred ca tot de la un gel intim. Am observat ca mereu cand il folosesc cateva ore buna am o erectie care nu mai trece....si este si putin dureroasa. Sunt sigur ca este de la gel. Daca nu il folosesc nu am probleme ( cand il folosesc 1-2 zile fuge sotia de mine...imi este rusine si nu vreau sa o chinui) o fi de la gel? Este posibil?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de MembruMobileApp150330210428199
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de MembruMobileApp150330210428199
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.