Clickmed
programare rapida la medic

Buna seara raspuns medic

Diabetul zaharat
Intrebare postata de Bachus cu 10 ani in urma

Buna seara! Acum cateva zile si-a facut tatal meu analizele si i-au iesit valori foarte mari la trigliceride-400, colsterol 300 si glicemie 288 (a jeun). Precizez faptul ca are 62 de ani, 1,86m si ~120kg, mama lui a avut diabet insulino dependent din ce stiu sigur si cred ca a mai avut o ruda cu diabet insa nu stiu de care. TOTUSI, nu prezinta simptome, nu are senzatie de sete, nu urineaza des, nu are crampe, nu are probleme acute de vedere, ranile i se vindeca rapid, nu a pierdut din greutate, ba din contra! Eu ma gandesc ca poate sa fi fost de la faptul ca exact cu o zi inainte de a-si face analizele eu am avut un eveniment foarte important in viata mea si ma gandesc ca a fost foarte stresat. Se poate sa fi fost de la acest lucru? Am uitat sa cer si o hemoglobina glicolizata ca sa stiu sigur! Cert este ca acum este la regim, exclus carbohidrati, carnuri grase, etc. Ideea este ca nu prea mai dorm eu noaptea cu gandul la el si nu cred ca mai am rabdare 2 sapt-1 luna pana isi face din nou analizele. Orice parere e binevenita, stima!

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Buna seara"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (1)

Medic SfatulMedicului MMedic SfatulMedicului este un medic autorizat SFM (acum 10 ani)

Pentru sustinerea diagnosticului de diabet zaharat e nevoie de cel putin 2 glicemii luate dimineata pe nemancate, in zile diferite, care sa depaseasca valoarea de 126mg/dl.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Medic SfatulMedicului
1
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Medic SfatulMedicului
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.