Clickmed
programare rapida la medic

Dureri diverse

Intoxicatii
Intrebare postata de vLad- cu 10 ani in urma

Buna ziua. Ma numesc Vlad am 16ani si sunt din Bacau. Nu prea stiu cu ce sa incep..
Deci.. In primul rand sa va zic ca inainte sa apara aceste dureri cosumam zilnic cafea si stateam foarte mult in fata calculatorului. Pe 7 martie dupa ce am venit de la scoala (vineri)am facut un atac de panica iar dupa aceea a inceput sa apara dureri in zona apenticitei. Duminica seara cand m-am pus sa ma culc am avut o senzatie de ameteala si ca mi se opreste inima. M-am dus la doctor si a zis ca asta se datoreaza lipsei de calciu si inca ceva de spasmofilie. Mi-a dat sa iau calciu cefaloxin nurofen si cam atat.. cred:)).. Dupa ce am venit de la doctor totul bine.. pana marti dimineata cand m-am dus iar la doctor deoarece simteam ca inima vrea sa-mi iasa din piept a zis ca am palpitatii si mi-a mai dat si magneb6 sau nu stiu exact cum se numeste. Dupa am mers iar la spital marti dupaamiaza unde m-am internat.. ma simteam foarte bine cand am intrat in spital dar dupa 2 zile au aparut sangerari puternice din nas, mi-a "tamponat nasul" iar in acea seara ma culcam si ma treseaza rapid cu o senzatie de ameteaza si agitat . Am uitat sa mentionez.. toate analizele la inima erau perfecte ca sa zic asa iar analizele sangelui erau "bunicele" nu era nimic grav nici la aceste analize. Dupa externare pe 18martie mi-a dat sa iau tarosin x2 pe zi timp de 3 sapt (atat) . Ziua urmatoare apar dureri de cap usoare (19martie).. ziua urmatoare (20martie) iar cand ma pun sa ma culc ma trezesc dupa 1 minut cu senzatia de ameteala si agitat iar acum am ajuns la ce este mai important:)) Aseara am facut un dus si m-am bagat in pat direct dupa cateva minute ma trezesc cu nasul infundat , am pus niste picaturi bixtonim si am reusit sa adorm chiar daca dupa ce le-am pus simteam un fel de umezeala la ochi. Iar azi am avut niste dureri slabe de cap si nas infundat foarte tare adineauri am pus niste picaturi in nas , am stat putin intins si simteam ca si cum imi arde pieptul si m-am ridicat repede . Dupa putin timp ma luat cu intepaturi in partea stanga putin mai jos de coaste iar dupa ce sa mai lasat durerea a aparut in zona coastelor in partea dreapta. Acum am senzatia ca imi arde stomacul. Nu prea stiu ce am scris pe aici nici nu pot reciti si edita ca incepe sa ma doara capul. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dureri diverse"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

florin (acum 10 ani)

consulta un medic de specialitate care sa te vindece de Hipocondria. nu incerca sa iti explici singur termenul ca la fel ca si anorexicii vei respinge faptul ca este o boala. mergi la un psiholog, el este in masura sa te inteleaga si sa explice pe intelesul tau ce inseamna hipocondria(ipohondria)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
vLad- (acum 10 ani)

Multumesc de raspuns. Psihologul spunea ca sunt doar niste stari de anxietate. Si "singur" fara sa mai merg la psiholog nu ma pot vindeca?

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de vLad-
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de vLad-
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.