Clickmed
programare rapida la medic

Probleme ejaculare

Disfunctii sexuale masculine
Intrebare postata de cu 10 ani in urma

Am 17 ani. Pana acum doua saptamani obisnuiam sa ma masturbez zilnic, sau o data la doua zile, de la 14 ani. Nu am avut niciodata probleme cu ejacularea, erectia, nu am probleme genitale sau hormonale, sunt sanatos. Insa, de acum doua saptamani, cand atingeam climaxul, incepea ejacularea dar eu nu mai simteam nimic. Simt stimularea, ajung la orgasm dar in acel moment cand ar trebui sa simt acel flux de placere, nu stiu cum sa spun altfel, nu mai simt nimic, dar ejacularea are loc. Nu stiu ce se intampla. In urmatoarea saptamana m-am tot masturbat si de fiecare data s-a intamplat acelasi lucru. Saptamana aceasta nu m-am masturbat decat de cinci ori, ca sa ma testez pe mine insumi, caci incepusem sa ma ingrijorez si, de frica, nu m-am mai masturbat. Doar in una din cele cinci dati, adica miercuri, am avut un orgasm normal, cum am avut mereu pana acum doua saptamani. Ultimele dati cand m-am masturbat a fost cu o zi in urma, vineri seara si azi dimineata, sambata. Nu doar ca nu am simtit nimic, din nou, dar volumul de sperma a fost foarte scazut fata de cum obisnuia sa fie.
Incep sa ma ingrijorez. Nu le pot spune parintilor, nu pot spune nimanui problema caci vor sti ca ma masturbez. E un subiect tabu si m-as simti mult prea rusinat, nu m-am dat de gol niciodata si nici nu imi doresc. Dar mi-e frica sa mai stau asa. Sunt inca virgin si mi-e teama ca aceasta problema poate persista si cand va fi momentul sa-mi incep viata sexuala, nu voi putea face nimic sau imi va fi teama sa o fac. Vreau sa am o prietena, candva o familie, copii.
Va rog, am nevoie de niste pareri. Mi-e teama sa mai stau asa.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Probleme ejaculare"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

D@ryus (acum 10 ani)

Este normal odata ce te masturbezi in fiecare zi sa nu mai ai acelas volom (cantitane) de sperma precum ai avea-o daca te-ai masturba 1 la 3-4 zile si sunt convins ca atunci vei avea si acel moment de maxima placere .... Iti recomand sa te masturbezi mai rar :) (nu iti fa griji nu e vorba de o probleme)

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
razvan_rrr (acum 9 ani)

Problemele de ejaculare se trateaza cu un supliment din plante care se numeste ************. Cauta in Google ************ pret sau ************ comanda si vezi toate detaliile. succes

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de razvan_rrr
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de razvan_rrr
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.