Clickmed
programare rapida la medic

Cum pot tratat o problema la ochi

Diverse
Intrebare postata de andreea-silvia cu 10 ani in urma

Buna seara ,as avea si eu o intrebare si daca aveti raspunsuri sau sfaturi va rog sa imi trimiteti.Problema este la tatal meu si consta in faptul ca el are un ochi de sticla de cand era mic si cu ala nu vede iar acum este afectat celalalt ochi ,l-am intrebat de nenumarate ori ce are dar nu vrea sa-mi spuna si stiu ca e destul de grav iau dat picaturi ochelari dar tot isi pierde din vedere si e posibil sa orbeasca si ma ingrozeste ideea asta ,o operatie e destul de costisitoare e in de de 28000 de euro si nu ne permitem .Stiti cumva un tratament sau ce pot face in situatia asta???Va rog frumos sa-mi raspunde-ti e fff urgent.Multumesc.

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Cum pot tratat o problema la ochi"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (2)

terapeut (acum 10 ani)

Pentru problema expusa, eu recomand Argila Albastra de Raciu, comprese cu cataplasma de argila. pentru mai multe detalii ma puteti suna la tel. 0756028820. Multa sanatate.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
andreea-silvia (acum 10 ani)

Multumesc frumos pt raspuns dar acum am aflat ca la acel ochi GLAUCUM si acum nu stiu daca poate folosi remediul dat de dumneavoastra si daca al poate folosi cum trebuie sa-l foloseasca si de unde pot cumpara si daca stiti cumva cat costa si cat tratament trebuie sa faca cu aceasta argila albastra de raciu. Multumesc frumos si astept raspuns de la dumneavoastra

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de andreea-silvia
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de andreea-silvia
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.