Clickmed
programare rapida la medic

Dulurile de la injectii

Diverse
Intrebare postata de luyza3l3na cu 10 ani in urma

In luna ianurie m-am internat pentru ca aveam dureri insuportabile de spate.Am facut injectii intramusculare si a fost pentru prima data de cand eram foarte mica deoarece din cauza injectiilor am capatat niste gauri in ambele picioare.Insa durerile de spate fiind atat de groaznice am acceptat de aceasta data injectiile.Asa am capatat niste duluri destul de mari de la ele chiar daca imediat dupa am pus lamaie.Dupa ce m-am externat am pus cateva zile gheata insa am renuntat sa mai pun de frica ca o sa imi reapara durerile de spate, asa ca am continuat cu foi de varza,nu am vazut nici o schimbare si am renuntat,ma mai masez din cand in cand insa nu apas pentru ca ma doare.De de 2 luni nu mi-au dat inapoi decat foarte putin.O sa imi treaca de la sine?Ce pot sa mai pun ca sa se retraga?Este nevoie sa merg la doctor,poate fii ceva grav?Este posibil sa ma aleg din nou cu gauri in solduri?

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Dulurile de la injectii"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Aceasta intrebare nu are raspunsuri!

Participa la comunitate si fii prima persoana care raspunde la intrebare!

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.