Clickmed
programare rapida la medic

Tratament negi genitali

HPV
Intrebare postata de asgrigore cu 10 ani in urma

Buna ziua,


Am si eu cateva intrebari legate de acest virus. Am "primit" acest virus de la prietena mea . Ea a urmat un tratament cu codyline si isoprosine iar negii au disparut in totalitate.Acelasi tratament e posibil sa mearga la fel de bine si la mine tinand cont ca e acelasi virus? Si a doua intrebare ar fi dupa ce elimin toti negii prin tratament ne putem relua viata sexuala(mereu am folosit prezervativ)?

Multumesc

Raspunde la intrebare!
Raporteaza Raporteaza intrebarea: "Tratament negi genitali"
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez intrebarea pentru:

Spam
Categorie gresita
Abuz

Raspunsuri (3)

buna (acum 10 ani)

Trebuie sa intelegi ca teoria cu virsuii este doar o teorie..si nu se poate dovedi. Pana in prezent se vorbeste de virusi
de parca ar chiar exista, insa nici un virus nu a fost dovedit pana acum, exista doar in teorii.
Dupa definitie virus (=otrava) este ceva mort, fara celule si metabolism dar cica are o infomatie si se multiplica singur cand ar ajunge in celulele pe care le ataca.
Este o mare tampenie sa crezi ca un CD, care si el este mort si contine informatie poate ataca o celula, un om sau un animal in ideea de a se inmultii.

V-ati intrebat vreodata de ce la unii para negii pe maini, la altii pe talpi, la altii pe nas si la altii la organele genitale ?

Credeti ca asta e intamplator ?

Nu este intamplator si negii nu sunt cauzati de niste virusi teoretici. Cauza la negi este una PUR EMOTIONALA si anume o despartire sau dorinta pentru o despartire.

Negi genitali fac persoane care stau departe (sexual) de parteneri sau vor despartire sexuala de partener.

Negi pe obraz face cineva care a fost despartit sau vrea sa se desparta de cineva.

Negi pe talpi se fac cand cineva sta cu frica intr-un loc si vrea sa fuga de fapt din acel loc. De ex. la unii copii care s-.au mutat in casa nou unde stau cu frica sau cand cineva are frica de hoti, de un pericol.

Negi pe maini (nu palme) cand cineva doreste sa impinga, adica sa se desparta de un pericol, de cineva care ameninta.

Negi in palme cand cineva a fost despartit de cineva drag.

Negi pe spate: dorinta de a se desparti de un pericol de la spate.

Etc. Locul spune mai exact cauza.

Invatati cauzele adevarate ale bolilor altfel veti fi victima medicinii oarbe dominata de lacoma industrie farmaceutica care doreste doar sa-i cumparati toxinele pe carea se le ingititi ac***a frica de niste virusi inventati a carot teorie e atat de absurda incat si o rata ar rade de ea daca ar citi-o.

Negii se pot suprima cu medicamente, dar cresc din nou. La varsta de 14 ani am avut negi pe deget care au fost cauterizati de 2 ori. Au iesit de fiecare data si mai multi. Bunica mi-a zis sa-I
dau la caine sa-i linga si au disparut asa. Limba unui caine a fost mai eficineta si fara efecte adeverse decat aparatura unui dermatolog cretin care mi-a facut cate 4-5 injectii in deget si m-a chnuit cu curent electric si azot lichid si mi-a lasat numai gauri in deget. Medicina de azi este mai rea decat cea din evul mediu desi aparent pare sa fi progresat. Dar progresul e de fapt degres, daca ne uitam la nr. de bolnavi de azi in comparatie cu cei de acum 30 de ani.

Noua medicina germana a descoperit cauzele la toate bolile. Invatati. In 2 saptamani stiti mai mult decat medicii cu 60 de ani de "experienta", care se rezuma de fapt numai la anatomie. Medicina nu cunoaste cauza la absolut nici o boala !

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de Aishaa
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de Aishaa
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
Advertisement
asgrigore (acum 10 ani)

Zero informatii ultile. Mersi.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de asgrigore
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de asgrigore
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz
asgrigore (acum 10 ani)

Zero informatii ultile. Mersi.

Raporteaza Raporteaza comentariul postat de asgrigore
0
Raspunde Raspunde la comentariul postat de asgrigore
×
Pentru a vota trebuie sa fiti autentificati!
×

Doresc sa raportez raspunsul pentru:

Spam Abuz

Raspunde

×
×
Felicitari! Raspunsul a fost postat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost editat cu succes! Felicitari! Raspunsul a fost sters cu succes!
Se incarca...

Cauta

Nu ai gasit ce cauti? Cauta intrebari similare sau adauga o intrebare noua.

Adreseaza o intrebare!

Comunitatea SfatulMedicului este pregatita sa raspunda la intrebarea ta!

Adreseaza o intrebare

Raspunsurile oferite prin intermediul site-ului sunt de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate.

Datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

SfatulMedicului.ro, precum si toti colaboratorii ale caror sfaturi sunt recepţionate prin sfatulmedicului.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Pentru a putea utiliza site-ul SfatulMedicului.ro trebuie sa fiti de acord cu Termenii si conditiile.